Εύκολη πρόκριση για τον Άρη Αιτωλικού στο Κύπελλο

Άρης Αιτωλικού – ΑΟ Λυγιάς 3-0

Εύκολη πρόκριση για τον Άρη Αιτωλικού για την πρώτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με 3-0 επί του ΑΟ Λυγιάς το απόγευμα της Τετάρτη 23/9 στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.

Καλύτερη καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα του Αιτωλικού με καλή κυκλοφορία της μπάλας, με τους φιλοξενούμενους μέχρι το 38΄ να κρατούν το μηδέν στην άμυνα, σε εκείνο το σημείο και σε διάστημα 3΄ λεπτών η ομάδα του Άρη θα πάρει κεφάλι χάρη σε δυο τέρματα του Σεραφίγγου και του Καβαλιέρη.

Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο μέρος με τον Άρη να φτάνει σε ακόμα ένα τέρμα στο 63΄από τα ένδεκα βήματα με τον Καβαλιέρη, και με την ομάδα του Λυγιά να μένει στο 67΄ με παίκτη λιγότερο.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα των γηπεδούχων το σκορ δεν θα αλλάξει, με το τελευταίο σφύριγμα του κ. Σπυράτου να βρίσκει νικήτρια την ομάδα του Αιτωλικού με 3-0.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

1΄σουτ του Σεραφίγγου άουτ.

20΄ δυνατό σουτ του Κάκκου μπλοκάρει ο Κανέλλος.

23΄σουτ για τον Λυγιά με τον Ζαμπάρα, με την μπάλα να περναει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

25΄εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Καβαλιέρη, κεφαλιά του Κούσουλα Ν. άουτ.

36΄σουτ του Φράγκου Τ. θα μπλοκάρει ο Κανέλλος.

38΄γκοολ για τον Άρη, σέντρα από δεξιά του Καβαλιέρη στην καρδιά της άμυνας, σουτ πάνω στην κίνηση του Σεραφίγγου στο κέντρο της εστίας και 1-0.

41΄γκοολ για τον Άρη, άστοχη έξοδος του Κανέλλου με την μπάλα να φτάνει στον αφύλακτο Καβαλιέρη, σουτ από πλάγια δεξιά και 2-0.

56΄σουτ Σεραφίγγου άουτ.

63΄γκοολ για τον Άρη από την άσπρη βούλα, ανατροπή του Καρέτσου από τον Κατσένο και πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Καβαλιέρης που θα σημείωση το δεύτερο προσωπικό τέρμα και τρίτο για την ομάδα του 3-0.

67΄δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι για τον Λάμπρη σε δυνατό μαρκάρισμα, με δέκα για το υπόλοιπο του παιχνιδιού ο Λυγιάς.

68΄σουτ του Βαλτογιάννη, μπλοκάρει χωρίς δυσκολία ο Κανέλλος.

79΄κόρνερ για τον Άρη με τον Φράγκο Τ. πλασέ του Σεραφίγγου αποκρούσει του Κανέλλου.

81΄σέντρα του Ακρίδα στο δεύτερο δοκάρι, σουτ του Σεραφίγγου από πλεονεκτική θέση άουτ.

89΄σουτ του Φράγκου Γ. μπλοκάρει ο Κανέλλος.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Σπυράτος, Γαλανόπουλος και Αγγελης.

ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: (Δημήτρης Θεοδοσίου) Κούσουλας, Καραδήμας, Καλύβας, Παναγιωτόπουλος (69΄Ακρίδας), Κούσουλας Ν, Ανδρεάκης, Καβαλιέρης (65΄Βαλτογιάννης), Φράγκος Τ., Σεραφίγγος, Κάκος (65΄Φράγκος Γ), Καρέτσος.

ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ: Κανέλλος, Τσιριμώκος, Λάμπρης, Κατσένος, Λιανός, Ζαμπάρας, Κρίνης (46΄Δεσποτόπουλος), HASANAS, Κατσάμπας (58΄Κοτσέτσος), Ασλανίδης, Μάγαλος (69΄Θεοδωσάκης).

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου