Νίκη πρόκριση του Ναυπακτιακού επί του Ομήρου Νεοχωρίου (Video)

Ναυπακτιακός Αστέρας – Όμηρος Νεοχωρίου 3-0

Την νίκη-πρόκριση πήρε ο Ναυπακτιακός Αστέρας επί του Ομήρου Νεοχωρίου με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με λιγοστές ευκαιρίες.

Οι παίκτες του Γιώργου Ασπρογέρακα έχασαν μοναδική ευκαιρία να σκοράρουν στο 20’ με τον Γούργαρη και Δημαρά να μην μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίκτυα. Η ομάδα του Γιάννη Πανουργιά απάντησε στο 43’ με σούτ στη κίνηση από το Σταύρο Λαγό που ανάγκασε τον Ζέρβα να «απογειωθεί» και να διώξει σε κόρνερ.

Στο 44’ ο Καραγιάννης θα  στείλει την μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ συστημένη στο κεφάλι του Φλέγγα που θα σηκωθεί πιο ψηλά από όλους κάνοντας το 1-0 και βάζοντας σε καθοριστικό σημείο την ομάδα του μπροστά στο σκόρ.

Η επανάληψη άνηκε στον Ναυπακτιακό αφού με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου σημείωσε και δεύτερο γκολ μετά από εκτέλεση φάουλ του Θεοχάρη η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και ο Φλέγγας με κεφαλιά έκανε το 2-0.Στην συνέχεια ο Όμηρος φτάσει πάλι κοντά στο γκολ όμως ο Ανδρεόπουλος θα πει όχι σε σουτ του Γούργαρη και Δερβίση.

Στο 61’ Ο Σταύρος Λαγός θα σημειώσει γκολ απέναντι στην  πρώην ομάδα του χωρίς όπως αναμενόταν να το πανηγυρίσει. Στο 64’ ο Ναυπακτιακός θα πετύχαινε ακόμη ένα όμορφο γκολ όμως ο Ζέρβας θα πει όχι στο σουτ του Θεοχάρη μετά από εξαιρετική κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ Θωμόπουλου – Θεοχάρη.

Το φιλμ του αγώνα:

15’ Σούτ του Δερβίση η μπάλα θα περάσει άουτ.

20’Σουτ του Γούργαρη απόκρουση του Ανδρεόπουλου νέο σούτ του Δημαρά η κοντράρει κόρνερ.

43’ Σουτ στη κίνηση από τον Σταύρο Λαγό με τα ακροδάχτυλα ο Ζέρβας  σε κόρνερ.

44’Γκοοολ Εκτέλεση κόρνερ του Καραγιάννη πιο ψηλά από όλους ο Φλέγγας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα.

48’Γκοοολ Εκτέλεση φάουλ του Θεοχάρη η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι ο Φλέγγας παίρνει το ριμπάουντ και με κεφαλιά κάνει το 2-0 σε κενή εστία.

51’Σέντρα του Καραγιάννη κεφαλιά του Θεοχάρη η μπάλα άουτ.

57’ Ωραία προσπάθεια του Γούργαρη σουτ αποκρούει ο Ανδρεόπουλος νέο σουτ του Δερβίση κοντράρει η μπάλα.

61’ Γκοοοολ Ο Λαγός από θέση τετ α τετ θα νικήσει το Ζέρβα και θα κάνει το 3-0.

64’ Εκτέλεση φάουλ με κομπίνα από τους παίκτες του Ναυπακτιακού με τον Θωμόπουλο να στρώνει στο Θεοχάρη που σούταρε δυνατά αλλά ο Ζέρβας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

66’ Πάσα του Λαγού στον Ανδριτσόπουλο σούτ η μπάλα άουτ.

73’ Σέντρα Ανδριτσόπουλου κεφαλιά Φλέγγα η μπάλα άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ματσούκας με βοηθούς τους κ. Καλύβα και Βαλιάνο.

Ναυπακτιακός Αστέρας: Πανουργιάς: Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Θωμόπουλος, Δημόπουλος (57’ Βρουσάι), Ζαχαρόπουλος, Θανασιός, Καραγιάννης, Φλέγγας, Θεοχάρης (77’Ψυχογιός), Λαγός (70’Σκανιάς), Ανδριτσόπουλος.

Όμηρος Νεοχωρίου: Ασπρογέρακας: Ζέρβας, Μπαλαούρας, Μπαρμπαρούσης (57’ Φορτσέρας), Αλεξόπουλος, Βαλτογιάννης, Καλύβας, Γούργαρης, Τσιφοπανόπουλος, Δημαράς (65’Μεταξούλης),Δερβίσης, Μπρούσλη (86’ Λιάτσος).

www.nafpaktianews.gr