Πρόκριση και για τον ΠΑΟ Καλυβίων στο κύπελλο

ΠΑΟ Καλυβίων - Παναμβρακικός 1-0

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση με ένα γκολ του Ντόβρου από το πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Λ. Ζαχαράτος επέλεξε να αφήσει στον πάγκο αλλά και εκτός αποστολής αρκετούς από τους βασικούς του παίχτες για να τους ξεκουράσει ενόψει του επόμενου αγώνα με την ΑΕΜ στα Καλύβια.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου πέτυχαν ένα γκολ και δημιουργούσαν συνεχώς κινδύνους για την εστία του Ρόκκου.

Με την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν δύο αλλαγές και μπήκαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο. Πήραν τον έλεγχο του αγώνα προσπαθώντας να πετύχουν την ισοφάριση αλλά η καλή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων δεν τούς άφηναν πολλά περιθώρια. Κρατούσαν μακριά κάθε κίνδυνο και με αντεπιθέσεις προσπαθούσαν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ που θα ξεκαθάριζε την υπόθεση πρόκριση.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα των Καλυβίων.

Κυριότερες φάσεις και γκολ:

Γκόλ: 5′ Ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύεται την μεγάλη μπαλιά του Μυλωνά ξεφεύγει απο αριστερά και δίνει έτοιμο γκόλ στον Ντόβρο που δεν δυσκολεύεται με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

8′ Ο Δράκος εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή και η μπάλα φεύγει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Κατερινόπουλου

16′ Καλό σουτ του Λ.Καραλή απο το ύψος της περιοχής η μπάλα καταλήγει άουτ.

28′ Ατομική ενέργεια του Οικονόμου από δεξιά, ο οποίος προσπαθεί να τελειώσει μόνος του την φάση αλλά τον προλαβαίνει ο Ρόκκος και μπλοκάρει την μπάλα πριν τον πλασάρει

53′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μακρή αποκρούεται με δυσκολία από τον Κατερινόπουλο

55′ Ατομική ενέργεια του Οικονόμου σε αντεπίθεση απο δεξιά μπαίνει στην περιοχή και “σπάει” την μπάλα στον Καραλή που πλασάρει αδύναμα και η μπάλα απομακρύνεται απο τους αμυντικούς.

72′ Καλό σουτ του Δ. Τσιτσομήτρου μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος

74′ Σέντρα σούτ του Τασούλη αποκρούει με δυσκολία ο Ρόκκος

78′ Και πάλι ο Οικονόμου απο δεξιά μπαίνει στην περιοχή αλλά δεν δίνει σωστά την μπάλα στον ξεμαρκάριστο Ντόβρο που την βρίσκει ελάχιστα και απομακρύνεται απο τους αμυντικούς..

86′ Πολύ καλό σούτ του Στάμου μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος

88′ Ο Αρκουμάνης μόνος απέναντι απο τον Ρόκκο προσπαθεί να τον “κρεμάσει” αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

ΠΑΟΚ: Κατερινόπουλος, Αριστόπουλος ,Διονυσάτος, Νταλαπέρας,Ν. Μυλωνάς, Πύθουλας, Παπαδόπουλος, Μυγδάκης, Ντόβρος ( 80′ Αρκουμάνης) ,Λ.Καραλής( 68′ Τασούλης),Οικονόμου (80′ Γαλανόπουλος)

Παναμβρακικός: Ρόκκος, Αργύρης, Παπανίκος.Α (46′ Τσιτσομήτρος .Δ) .Καραλής, Μπεκατώρος, Χαρδαλιάς ( 75′ Ζαβιτσάνος) ,Μακρής, Δράκος(46′ Στάμος) ,Κυροσίμος, Παπανίκος.Ζ, Τσιάκαλος.

www.agrinio24.com

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr