Νίκη πρόκριση για τον Νέο Θέρμιο Απόλλων στο Αντίρριο

 

Ατρόμητος Αντιρρίου – Νέος Θέρμιος Απόλλων 0-2

Τέλος από νωρίς στο θεσμό του κυπέλλου ο φιναλίστ αλλά και μιας ομάδας που τα τελευταία χρόνια έχει πάρα πολύ καλή παρουσία στο θεσμό του κυπέλλου.

Ο Νέος Θέρμιος Απόλλων ήρθε αποφασισμένος στο Αντίρριο και με την φόρα από το πρωτάθλημα νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Η ομάδα του Θέρμου ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι όταν στο 9’ ο Μπέσας που φέτος κάνει πάρα πολύ καλή χρονιά άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ. Στη συνέχεια η ομάδα του Περικλή Παπαποστόλου πίεσε και έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια  με τον Γλωσσόπουλο να αστοχεί από την άσπρη βούλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος προσπάθησε έχασε ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ. Στο 85’ θα μείνει με παίκτη λιγότερο όταν ο Μυλωνάς Χ. θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ψήφης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το φιλμ του αγώνα:

9’  Γκοοολ ο Μπέσας με ωραίο σουτ θα κρεμάσει το Μίχο και θα ανοίξει το σκορ 0-1.

17’ Εκτέλεση κόρνερ του Ταμπάκη γυριστή κεφαλιά του Πετσίνη η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

18’Αντεπίθεση για τον Νέο Θέρμιο Απόλλωνα Τζάμαλης και Μπέσας φεύγουν μόνοι τους θα κάνουν λάθος και θα χάσουν μοναδική ευκαιρία.

26’Σέντρα του Παπαποστόλου η μπάλα στο χέρι του Κόη πέναλτι την εκτέλεση θα αναλάβει ο Γλωσσόπουλος όμως δεν θα καταφέρει να νικήσει τον Δημητρίου.

50’Εκτέλεση φάουλ του Ταμπάκη η μπάλα με την βοήθεια του αέρα παίρνει περίεργη τροχιά και ο τερματοφύλακας με δυσκολία παραχωρεί νέο κόρνερ.

60’Σουτ από τον Σπρίντζο αποκρούει ο Δημητρίου.

69’Αδύναμο πλασέ του Γλωσσόπουλου απομάκρυναν οι αμυντικοί πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

74’Ο Γλωσσόπουλος φεύγει μόνος του πλασάρει η μπάλα άουτ.

85’Δεύτερη κίτρινη στον Μυλωνά Σ. ο Ατρόμητος με δέκα παίκτες.

89’Γκοοολ Ο Καρβελάς ανατρέπεται μέσα στη περιοχή από τον Παπαδόπουλο πέναλτι την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Ψήφης και κάνει το 0-2.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Γκιάφης με βοηθούς τον κ. Τσιλίκα και τον κ. Λυσσάρης.

Ατρόμητος: Μίχος, Μυλωνάς Χ., Παπαδόπουλος Αθ., Πετσίνης, Κάκκος Δ.,Παπαποστόλου, Σπρίντζος (80’Πλυταριάς) , Ζαχαρόπουλος, Ευθυμιόπουλος, Γλωσσόπουλος, Ταμπάκης (70’Βήττος).

Νέος Θέρμιος Απόλλωνας: Δημητρίου, Βασιλάρης, Στεργίου, Κυριάκος (70’ Καλοκαίρης), Κοκκώνης Ευαγ., Κοκκώνης Ευθ., Τζαμαλής, Μπέσας (83’ Λάμπος Κ.), Κόης (33’Ράπτης),Ψήφης

www.nafpaktianews.gr