Νίκη και πρόκριση για Αλικυρναϊκό στο κύπελλο επί του Αστέρα Μεσολογγίου

Νίκη και πρόκριση για τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά επί του Αστέρα Μεσολογγίου με σκορ 3-2 το απόγευμα της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου για την πρώτη φάση του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ομάδα του Αλικυρναϊκού μιας και οι δυο ομάδες έχουν κοινή έδρα το ενωσιακό γήπεδο  Μεσολογγίου, άνοιξαν το σκορ στο 33΄μετα από σέντρα του Λάτσου στην περιοχή, ο Κουλογιάννης με σουτ θα δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του 0-1.

Η απάντηση του Αστέρα θα έρθει άμεσα, στο 35΄και μετά από ασταθής απόκρουση του Χολέβα σε σουτ του Γαντζούδη ο επερχόμενος Ζωγράφος με πλασέ θα κάνει το 1-1 το οποίο θα παραμείνει μέχρι το τέλος του πρώτου σαρανταπενταλέπτου.

Στο 59΄ο Αλικυρναϊκός θα πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκορ, ο Αλέξανδρος Φούντας θα βρει από αριστερά τον Κώστα Βασιλείου, σουτ από πλάγια θέση με τον Ρέκλη να αποκρούει την μπάλα αλλά αυτή από θέση εξ επαφής θα κοντράρει πάνω στον Κουλογιάννη και θα κατάληξη στα δίχτυα 1-2.

Στο 67΄ και μετά από όμορφο συνδυασμό ανάμεσα στα δυο αδέρφια, Στέφανο και Γιώργο Τριφιάτη, ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ στην αριστερή γωνία θα δώσει αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Για να έρθει στο 84΄ο Κουφός για τον Αστέρα με σουτ μέσα από την περιοχή σε φάση διαρκείας στα καρέ του Αλικυρναϊκού να διαμορφώσει το τελικό 2-3.

 

Το φιλμ του αγώνα:

16΄βαθεία μπαλιά με αποδέκτη τον Κουλιογιάννη, σουτ από πλάγια θέση με τον Ρέκλη να αποκρούει με τα πόδια στην αριστερή γωνία του.

20΄σουτ του Ζωγράφου ψηλά άουτ.

33΄γκολ, σέντρα Λάτσου που θα βρει όμορφα τον Κουλογιάννη μέσα στην περιοχή, κοντρόλ και σουτ του τελευταίου και 0-1.

34΄σουτ για τον Αστέρα με τον Παπαδόπουλο, θα αποκρούσει ο Χολέβας.

35΄γκολ, σουτ του Γαντζούδη έξω από την περιοχή, ασταθής απόκρουση του Χολέβα, με πλάσε από κοντά ο Ζωγράφος θα ισοφαρίσει σε 1-1.

45΄σουτ από πλάγια θέση του Λάτσου, αποκρούει ο Ρέγκλης.

50΄γρηγορη αντεπίθεση για τον Αλικυρναϊκό με τον Γιώργο Τριφιάτης , με τον Ρέκλη για ακόμα μια φορά να λέει όχι, μια φάση στην οποία ο παίκτης του Αγίου Θωμά θα μπορούσε να πασάρει αριστερά σε δυο συμπαίκτες του που ακολουθούσαν.

57΄εκτέλεση κόρνερ του Παππά, κεφαλιά Ζωγράφου άουτ.

59΄γκολ, πάσα του Αλέξανδρου Φούντα με αποδέκτη τον Κώστα Βασιλείου , σουτ από πλάγια θέση με τον τερματοφύλακα να αποκρούει και την μπάλα και αυτή να κοντράρει πάνω στον επερχόμενο Κουλογιάννη και να καταλήγει στα δίχτυα 1-2.

66΄σουτ του Παπαδόπουλου στην αγκαλιά του Χολέβα.

67΄γκολ, όμορφος συνδυασμός από δεξιά  μεταξύ Στέφανου Τριφιάτη και Γιώργου Τριφιάτη, με υποδειγματικό ψηλοκρεμαστό πλασέ ο τελευταίος θα κάνει το 1-3.

78΄διπλή εντυπωσιακή απόκρουση Χολέβα σε σουτ του Παπαδόπουλου και πλασέ εξ επαφής του Ζωγράφου.

79΄πλασέ του Κουλογιάννη από πλάγια θέση ελάχιστα άουτ.

82΄ακομα ένα σουτ από τον πολύ καλό στο σημερινό παιχνίδι Κουλογιάννη, με τα ακροδάχτυλα ο Ρέκλης θα βρει όσο χρειάζεται την μπάλα ώστε να προσκρούσει στο δεξί κάθετο δοκάρι και να απομακρυνθεί.

84΄γκολ, φάση διαρκείας στα καρέ του Αλικυρναϊκού με τους αμυντικούς να μην μπορούν να απομακρύνουν την μπάλα, σουτ μέσα από την περιοχή του Κουφού και 2-3.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Στυλιαράς – Σούζας και Βασιλόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Ξηρός) Ρέκλης, Κοκόρης (45΄λ.τ Παππάς), Κοϊνης, Σταμάτης Κ. (68΄Ρούσσης), Τάσσος, Γαντζούδης, Κουφός, Φονταλής (46΄Σούφρας), Ζωγράφος, Μαντέλος, Παπαδόπουλος.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ: (Σπύρος Χαϊδακης) Χολέβας, Φούντας Δ., Ψαθάς, Ζέρβας, Βασιλείου Γ., Πασπαλιάρης, Φούντας Α. (62΄Τσιλιπάνος), Λάτσος (58΄Τριφιάτης Σ.) Κουλογιάννης, Τριφιάτης Γ. (80΄Κέσκος), Βασιλείου Κ.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr