Ήττα και αποκλεισμός για τον Αλικυρναϊκό στο κύπελλο

Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά – ΑΟ Χάλκειας 1-2

Ήττα και αποκλεισμός με 2-1 για στο κύπελλο για τον Αλικυρναϊκό το απόγευμα της Τετάρτης στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου από τον ΑΟ Χάλκειας για την 3η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Η ομάδα του Αγίου Θωμά πατούσε καλυτέρα στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να καταφέρει να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 19΄ με πλασέ του Ρισβά μετά από σέντρα στην περιοχή 1-0.

Το γκολ θα αφυπνίσει του φιλοξενούμενους που θα πιέσουν για την ισοφάριση η οποία και θα έρθει μετά από ένα πεντάλεπτο, στο 24΄εκτέλεση κόρνερ στου Ψυχογιού με κεφαλιά ο Κάκκος θα κάνει το 1-1. Στο 26΄θα έχουμε την πλήρη ανατροπή του σκορ για την ομάδα της Χάλκειας, σέντρα γέμισμα από αριστερά στην περιοχή των γηπεδούχων ολιγωρία από τους αμυντικούς να απομακρύνουν την μπάλα σωστά, με σουτ ο Στεφανιδέλης θα κάνει το 1-2.

Το δεύτερο μέρος ανήκει εξολοκλήρου στους γηπεδούχους που θα έχουν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν θα μπορέσουν να δημιουργήσουν τα ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων ώστε να φτάσουν στην ισοφάριση, με την μεγαλύτερη ευκαιρία να καταγράφεται στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν σε γρήγορη αντεπίθεση ο Βασιλείου από δεξιά θα δει εκτός εστίας τον Χασαπογιάννη και θα προσπαθήσει να τον κρεμάσει με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Το φιλμ του αγώνα:

5΄πλασέ του Κέσκου άουτ.

7΄σέντρα σουτ Κέσκου άουτ.

17΄σουτ Ψυχογιού σουτ.

19΄ΓΚΟΟΛ, σέντρα από αριστερά για τον Αλικυρναϊκό, με πλασέ ο Ρισβάς θα κάνει το 1-0.

24΄ΓΚΟΟΛ, κόρνερ του Ψυχογιού, κεφαλιά του Κάκκου 1-1.

26΄ΓΚΟΟΛ, σέντρα στην περιοχή του Αλικυρναϊκού, αδράνεια των αμυντικών να απομακρύνουν, σουτ του Στεφανιδέλη 1-2.

35΄σέντρα του Διαμαντόπουλου, σουτ του Στεφανιδέλη άουτ.

41΄σουτ του Γιώργου Τριφιάτη άουτ.

42΄σουτ του Κουλουγιάννη μπλοκάρει ο Χασαπογιάννης.

55΄σέντρα του Δημήτρη Φούντα, κεφαλιά του Ρισβά άουτ.

68΄σέντρα του Κώστα Βασιλείου, κεφαλιά του Γιώργου Τριφιάτη άουτ.

77΄σουτ Στεφανιδέλη μαζεύει ο Χολέβας.

78΄κόρνερ του Κώστα Βασιλείου, σουτ του Κουλουγιάννη άουτ.

80΄γυρισμα του Ψυχογιού στην περιοχή, με την μπάλα να περνάει παράλληλα σε πλάγιο άου.

87΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ψυχογιού θα αποκρούσει ο Χολέβας σε πρώτο χρόνο, νέο σουτ του Κάκκου σε κόρνερ ο Χολέβας. Εκτέλεση του κόρνερ σουτ του Αδραχτά ψηλά άουτ.

89΄σουτ του Αλέξανδρου Φούντα θα μαζέψει ο Χασαπογιάννης.

93΄στην κόντρα ο Αλικυρναϊκός με τον Κώστα Βασιλείου που θα δει τον Χασαπογιάννη εκτός εστίας, το σουτ που θα επιχειρήσει θα περάσει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Βαλλιάνος και Κορδολάιμης.

Αλικυρναϊκός: Χολέβας, Φούντας Δ. (79΄Φιλόπουλος), Φούντας Α., Ζέρβας, Τριφιάτης Σ. (89΄Υζεράϊ),Πασπαλιάρης, Τριφιάτης Γ., Λάτσος, Κουλογιάννης, Ρισβάς, Κέσκος (58΄Βασιλείου Κ.)

ΑΟ Χάλκειας: (Μιχάλης Φλωρόπουλος) Χασαπογιάννης, Στεφανιδέλης, Διαμαντόπουλος, Πέττας,Μπίμπας, Αδραχτάς, Ψυχογιός, Κάκκος, Δημαράς (Δαδάνης), Γιαβρούτας, Κυρίτσης (79΄Βαλής).

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr