Το πρόγραμμα προπονήσεων της Σχολής ποδοσφαίρου του Αστέρα

Στα πλαίσια αναβάθμισης της σχολής ποδοσφαίρου του Αστέρα Μεσολογγίου, οι υπεύθυνοι προπονητές ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με το Κέντρο Αθλητικής Αναψυχής Zampiland, με υπεύθυνο του κ. Δημήτρη Ζαπαντιώτη, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής.

Το Κέντρο Αθλητικής Αναψυχής Zampiland, διαθέτει δυο ανακατασκευασμένα γήπεδα 7Χ7 ,τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις προπονήσεων της UEFA για της ηλικιακές κατηγορίες Κ8 και Κ10, καθώς επίσης και οργανωμένο κυλικείο όπου μπορούν οι γονείς να  παρακολουθούν τις προπονήσεις των παιδιών τους ευχάριστα.

Οι προπονήσεις ΟΛΩΝ των τμημάτων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 στα γήπεδα της Zampiland, και θα συνεχιστούν στο χώρο αυτό έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2020, λόγω απαγόρευσης χρήσης των Ενωσιακών γηπέδων Μεσολογγίου ” Θ. Πασσιόπουλος” εξαιτίας του Covid-19.

Μετά τις 14 Σεπτεμβρίου 2020, τα ηλικιακά τμήματα Κ12, Κ14 και Κ16 θα μεταφερθούν στο Ενωσιακό γήπεδο «Θ.Πασσιόπουλος».

Υ.Γ Ευχαριστούμε για την έμπρακτη στήριξη και εμπιστοσύνη των γονέων στην προσπάθεια που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο των αναπτυξιακών ηλικιών.

Με εκτίμηση και σεβασμό οι προπονητές :

Πετσίνης Γιώργος, Ντζιβανάκης Γιάννης, Μιχαλοπουλος Θανάσης.

Ευχόμαστε καλή αρχή με υγεία σε όλους!!!!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr