Νίκες στους τελικούς και πολλά χαμόγελα για την Ακαδημία του Αστέρα Μεσολογγίου!

 

Επέστρεψε σήμερα Κυριακή 4 Ιουλίου 2021 η Ακαδημία ποδοσφαίρου Αστέρας Μεσολογγίου από το Τουρνουά Ακαδημιών που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα το τριήμερο 2,3,4 Ιουλίου 2021 φέρνοντας πίσω δύο ΠΡΩΤΕΣ, μία ΔΕΥΤΕΡΗ και δύο ΤΡΙΤΕΣ θέσεις, κυρίως όμως ευχάριστες εμπειρίες και πολλά χαμόγελα, για μικρούς και μεγάλους!

Ήταν ένα ποδοσφαιρικό τριήμερο  που όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες, οι προπονητές των Ακαδημιών αλλά και οι γονείς που ακολούθησαν την αποστολή απόλαυσαν στη Καρδίτσα. Σε αυτό συνέλαβε η άψογη διοργάνωση από τους υπεύθυνους του Τουρνουά, οι σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που διεξήχθησαν οι αγώνες και η υπευθυνότητα και το ενδιαφέρον των προπονητών των Ακαδημιών μας για μια ευχάριστη παρουσία όλων των παιδιών.

Οι ομάδες μας που έπαιξαν σήμερα είτε στους μεγάλους είτε στους μικρούς Τελικούς, θριάμβευσαν εναντίον των αντιπάλων τους. Το σημαντικότερο από όλα όμως ήταν η συμμετοχή, η προσπάθεια και η διασκέδαση των παιδιών, βιώνοντας την εμπειρία να παίζουν το αγαπημένο τους ποδόσφαιρο, συμμετέχοντας σε ένα Τουρνουά, με παιδιά από διάφορες πόλεις της πατρίδας μας. Για τα περισσότερα παιδιά ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν σε ένα τέτοιο γεγονός, ήταν μια ωραία ευκαιρία να ανταγωνιστούν αντιπάλους σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο, μετά από μία δύσκολη φετινή χρονιά, που πέρασε μακριά από το αγαπημένο τους χόμπι, ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

Σήμερα λοιπόν οι Κ10 (group 1) και η Κ14, κέρδισαν στους σημερινούς τελικούς καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση, καθώς επίσης και οι  Κ10 (group 2) και η Κ16 κέρδισαν τους μικρούς τελικούς και κατετάγησαν στη 3η θέση του Τουρνουά. Συγκεκριμένα:

Κ10: (Μεγάλος τελικός)  Αστέρας Μεσολογγίου – Δύναμη Ασπροπύργου 3-0

Κ14: (Μεγάλος τελικός)  Αστέρας Μεσολογγίου – Δύναμη Ασπροπύργου 2-2 (16-15 πεν.)

Κ10: (Μικρός Τελικός) Αστέρας Μεσολογγίου (group 2) – Τριγλία Ραφήνας    5-4

Κ16: (Μικρός Τελικός)  Αστέρας Μεσολογγίου – Ακαδημία Κούδα    4-2

Για περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο πατήστε ΕΔΩ ..