Ξεκίνημα με το δεξί για τις Ακαδημίες του Αστέρα Μεσολογγίου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Κ16

Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα Κ16 η ομάδα του Αστέρα Μεσολογγίου επικρατώντας με το ευρύ 8-0 του Άρη Αιτωλικού, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ” Θ. Πασσιόπουλος”. Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, το πρωί, για το 1ο Όμιλο, παρουσία αρκετών φίλων και γονέων των δύο ομάδων, παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε.

Αν και το Α’ ημίχρονο έληξε με 2-0, στο Β’ ημίχρονο οι παίκτες του Αστέρα Μεσολογγίου ήταν καταιγιστικοί και σημείωσαν άλλα 6 γκολ, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 8-0.

Άριστη η διαιτησία του κ. Πατρόπουλου.

Για τον Αστέρα Μεσολογγίου σκόραραν οι: Γ. Σέβας 3 γκολ, Γ. Ντελής 2 γκολ, Β. Σιαμήτρος, Χ. Κρανιώτης και Π. Σκουφής από 1 γκολ.

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Γιώργος Σέβας!

Αστέρας Μεσολογγίου (Γ. Πετσίνης-Ν. Παλιάτσας) Σταμάτης, Παπασπύρος, Μόγιας, Νικολόπουλος, Γ. Σιαμήτρος, Τριώτης, Ντελής, Καπάιος, Β. Σιαμήτρος, Σκουφής, Γιαννόπουλος.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Νταλιπάι, Σέβας, Βασιλείου, Κρανιώτης, Μπαζίνης, Ισαακίδης και Αουρέλιο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Κ14

Νίκη στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ14 για τον Αστέρα Μεσολογγίου και μάλιστα εκτός έδρας, αφού επικράτησε στη Ναύπακτο επί του Α.Ο. Λυγιά με σκορ 0-5. Ο αγώνας διεξήχθη τη Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, το πρωί στο γήπεδο του Λυγιά.

Η ομάδα μας, καλύτερη σε όλο τον αγώνα, επικράτησε εύκολα επί του αντιπάλου της, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αουρέλιο ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ. Τα άλλα δύο γκολ τα σημείωσε ο Βασιλείου. Το σκορ του Α’ ημιχρόνου ήταν 0-2 υπέρ της ομάδας μας.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Πετσίνης) Κατσαδούρης, Πιτσίκος, Χριστοδούλου, Μπαζίνης, Ισαακίδης, Κοντός, Δρόσος, Τσούνης, Βασιλείου, Αουρέλιο, Λύρος.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Αργυρόπουλος, Παπαδάκης, Ζοχιός, Μιμμής, Σπανός και Μάης.

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr