
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχειακό μέγαρο η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβούλου, Νεκτάριου Μπέκου, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα ως εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης «ΑΝ.ΤΑ.ΜΑ.».
Η τελετή ορκωμοσίας τελέστηκε από τον Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Ο κ. Μπέκος, ο οποίος υπηρετεί στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, καταλαμβάνει τη θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην τοπική κοινωνία.
Μετά το πέρας της διαδικασίας, ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Μπέκο, του ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία και τόνισε τη σημασία της συνεργασίας όλων των παρατάξεων για την πρόοδο του τόπου. Από την πλευρά του, ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος δήλωσε ότι θα εργαστεί με αίσθημα ευθύνης, συνέπεια και διάθεση προσφοράς για την επίλυση των προβλημάτων των συνδημοτών του.