Στίβος Χαρίλαου Τρικούπη: Συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18

Κατηγορία: Slideshow

Σάββατο και Κυριακή 27-28/06/2026, διεξήχθη από τον ΣΕΓΑΣ στην Πάτρα (Παμπελοποννησιακό Στάδιο) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18, σε πρωινό και απογευματινό πρόγραμμα με πολύ μεγάλη συμμετοχή σωματείων από όλη την χώρα (250) αλλά και αθλητών (1500 περίπου).

Το Πανελλήνιο Στίβου Κ18 είναι μία σημαντικότατη διοργάνωση για τον Ελληνικό Στίβο , με πολύ δυσκολία και δυνατό ανταγωνισμό, λόγω του υψηλού αθλητικού επιπέδου, αλλά και του μεγάλου ηλικιακά εύρους αθλητών- τριών που μπορούν να συμμετέχουν στην κατηγορία αυτή.

Ο Στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη συμμετείχε και σε αυτή την Πανελλήνια αθλητική διοργάνωση με δύο (2) αθλητές-τριες . Η παρουσία του Στίβου μας είναι συνεχής σε όλα τα πρωταθλήματα του ΣΕΓΑΣ , υπηρετώντας πιστά και αδιάλειπτα- εδώ και πάρα πολλά χρόνια -τον σκοπό και τους στόχους μας , που είναι η ανάπτυξη του αθλητισμού αλλά και η ανάδειξη και εξέλιξη αθλητών –τριών στην Πόλη μας.

Έτσι οι δύο καλύτεροι αθλητές της Πόλης μας – με βάση κερδισμένα μετάλλια και βαθμούς την τελευταία τριετία - συμμετείχαν στα 200 Μ ., δίπλα στους καλύτερους-ες της χώρας αλλά και σε πολλές άλλες αξιόλογες συμμετοχές (από 75, τόσο στα αγόρια αλλά και στα κορίτσια ).

Η Βελτσίστα Βασιλική (2009), στην τελευταία της αγωνιστική εμφάνιση για φέτος στα 200 Μ έκανε μια αξιόλογη εμφάνιση τερματίζοντας έκτη στην τελική σειρά της και χρόνο 28,30 sec..

Ο Μπαλαμπάνης Θωμάς (2010 ) στα 200 Μ. και αυτός έκανε 24.07 sec. ,βελτιώνοντας για λίγο το ατομικό του ρεκόρ και αφήνοντας πολλές ελπίδες για το μέλλον. Δύο αξιόλογες εμφανίσεις σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, από δύο παιδιά που διαπρέπουν τα τελευταία χρόνια στο Στίβο .

Οι συμμετοχές,  η δυναμική προσπάθεια των αθλητών μας, οι διακρίσεις , οι βαθμολογήσεις αλλά και τα μετάλλια που κερδήθηκαν από τους αθλητές-τριες μας ,αυτή την χρονιά αλλά και τις προηγούμενες, είναι αποτέλεσμα της σωστής και συστηματικής δουλειάς που γίνεται στο Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου για την αγωνιστική εξέλιξη των νέων παιδιών . Δουλειά καθημερινή, κοπιαστική, που στηρίζεται σε επιστημονικές- τεχνικές γνώσεις αλλά και στην πολύχρονη εμπειρία μας. Στοχεύοντας πάντα εκτός από καλούς αθλητές , να διαμορφώσουμε και καλύτερους ανθρώπους. .

Τελειώνοντας εδώ για φέτος , νοιώθουμε ικανοποιημένοι και υπερήφανοι που κρατάμε ψηλά την σημαία του αγωνιστικού Στίβου στην Πόλη μας. Επιπλέον θέλουμε ολόψυχα να ευχαριστήσουμε :

Όλους-μα όλους -τους αθλητές-τριες μας, για την προτίμηση ,για την καθημερινή δουλειά τους στην προπόνηση αλλά και την πάντα πρόθυμη συμμετοχή τους και προσπάθεια τους στους αγώνες. Αυτό το ευχαριστώ ισχύει από τον πιο μικρό αθλητή της Ακαδημίας μας έως τους μεγάλους της Αγωνιστικής ομάδας .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους γονείς για την εμπιστοσύνη και προτίμηση που μας δείχνουν αλλά και στους χορηγούς μας για την υλική βοήθεια προς τον σύλλογο μας.