Τίμησαν το Μίμη Δενδρινό οι παλαίμαχοι της ΑΕΜ και του Παναιτωλικού (pics-vid)

Κατηγορία: Ποδόσφαιρο

Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου το απόγευμα στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ και του Παναιτωλικού τίμησαν μία εμβληματική  μορφή του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου: το Μίμη Δενδρινό.

Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που φόρεσε τη φανέλα και των δύο ομάδων στο παρελθόν, καταφέρνοντας μάλιστα με την ομάδα του Παναιτωλικού να φτάσει μέχρι την Α' Εθνική κατηγορία. Στις προσφωνήσεις τους ο πρόεδρος του συλλόγου  παλαιμάχων της ΑΕΜ κ. Δημήτρης Μαντζουράτος και ο πρόεδρος του συλλόγου  παλαιμάχων  του Παναιτωλικού κ. Παππάς, εξήραν την προσφορά του Μίμη Δενδρινού στο ποδόσφαιρο του τόπου μας και του απένειμαν  τιμητικές πλακέτες.

Συγκινημένος ο Μίμης Δενδρινός ευχαρίστησε τα δύο σωματεία για την πρωτοβουλία  πού πήραν και θυμήθηκε ευχάριστες στιγμές από το παρελθόν.

Ακολούθησε φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων των δύο ομάδων με τελικό νικητή τον Παναιτωλικό με σκορ 2-1.

Η ομάδα του Αγρινίου  πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ που πέτυχε στο α' ημίχρονο ο Μπελεβωνης, όταν έπειτα από όμορφη ασίστ του Γιάννη Νταλακούρα, πήρε τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή της ΑΕΜ και μετά από ατομική προσπάθεια την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Στο β' ημίχρονο, ο Παναιτωλικός διπλασίασε τα τέρματα του με τον Χρήστο Ασημάκη με όμορφο πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Η ΑΕΜ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Νίκο Σταμάτη του Αντ. με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Η ομάδα του Μεσολογγίου είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι όταν σε φάση διαρκείας η μπάλα βρήκε δύο φορές στο οριζόντιο δοκάρι σε διαδοχικά σουτ του Νίκου Δανιήλ και του Πέτρου Διαμαντοπούλου, χωρίς τελικά να καταλήξει στα δίχτυα πάρα τις διαμαρτυρίες ων φιλοξενούμενων ότι στο δεύτερο σουτ η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Για την ΑΕΜ αγωνίστηκαν: Χρήστου, Καλαβρουζιωτης, Φαμπρίτσης, Ζέρβας, Σακαρέλης, Δελαπόρτας, Σταθής, Ζαρκαβέλης, Λαυράνος, Μπανάνας, Σταμάτης Ν. του Κ., Χαμοσφακίδης, Ελευθεράτος, Διαμαντόπουλος, Δανιήλ,  Πιερρουτσάκος, Φαρμάκης και Σταμάτης Ν. του Αντ.

Για τον Παναιτωλικό αγωνίστηκαν: Κωνσταντόπουλος, Τάκος, Πάνου, Μουχάνης, Παστουρμάς,  Καρύμπας, Μπιτσικώκος, Παππάς, Νταλακούρας, Μπελεβώνης, Μαυροφρύδης, Μανδέλλος, Ασημάκης, Καλύβας, Πανόπουλος, Κοτρώτσος, Τσιρώνης, Παπαθανάσης, Μπαλτούμας και Κόκκοτος.