Φιλικός αγώνας και κοπή πίτας για τους Παλαίμαχους του Ομηρου Νεοχωρίου (pics)

Κατηγορία: Ποδόσφαιρο

ΜΙΚΤΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ #EQUALGAME - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ - ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

Ακόμη μια εξαιρετική Αθλητική και Κοινωνική Εκδήλωση είχαμε σήμερα, στον Οικογενειακό Φιλικο Αγώνα και στην Κοπή Πίτας των Βετεράνων - Παλαιμάχων του Ομηρου Νεοχωριου Αιτωλοακαρνανιας.

Αμέσως μετά τον πολύ δυνατό Φιλικό Αγώνα #EQUALGAME , ανάμεσα στον Όμηρο και σε Μικτή Ομάδα ( με την Πετρούλα, την κόρη του φίλου και συμπαίκτη μας Νίκου Πολύζου να κλέβει για άλλη μια φορα την παράσταση ) ακολούθησε η Εκδήλωση στο γνωστό καφέ - ζαχαροπλαστειο, Φώτης Ντάνος "elite" εργαστήριο ζαχαροπλαστικης και παγωτού , του φίλου και αρωγου της Ομάδας Φώτης Ντάνος.

Παρόντες, μέσα σε εξαιρετικό φιλικό και ζεστό οικογενειακό κλίμα, τίμησαν και τιμήθηκαν, Βετεράνοι - Παλαιμαχοι του Ομηρου Νεοχωριου και άλλων Ομάδων, ο Δήμαρχος Ιερας Πόλεως Μεσολογγίου Κώστας Λυρος, ο αντιδήμαρχος Νίκος Καραπανος ( ο οποίος μάλιστα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο μαζί μας ), και ο Γενικός Διευθυντής της Σελεστε Αλέξανδρος Κότσαλος.

Υπήρξε όμως στην Εκδήλωση και άρωμα γυναίκας, με την αντιδήμαρχο Μεσολογγίου κ. Μεμη Γουργαρη, τη δημοτική σύμβουλο κ. Σπυριδούλα Ντανου ( και αδελφή του επιχειρηματία Φωτη Ντανου ), και ασφαλώς και βεβαίως, την Παρατηρητρια Αγώνων Ποδοσφαίρου και Μέλος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΕΠΟ, την εκλεκτή φίλη μας κ. Αριστέα Ρομπολα, μετά του συζύγου της ( Παλαίμαχου του Ομηρου, και υψηλόβαθμου Διοικητικού Παράγοντα της Πολιτείας ) του φίλου μας κ. Αντώνη Ζηκου ( της γνωστής Ποδοσφαιρικής Οικογένειας των Ζηκων ) .

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης, παρακολουθησαμε τη μεγάλη νίκη του Παναιτωλικου επί του ΟΦΗ.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον επικεφαλής των Παλαιμάχων του Ομηρου και Γενικό Αρχηγο της Σελεστε, τον εκλεκτό φίλο και συμπαίκτη μας Χρήστο Παπασταμο, για την άριστη διοργάνωση και φιλοξενία.

Καλη αγωνιστική χρονιά.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση στο facebook στην σελίδα Όμηρος Παλαίμαχοι..