Στις Χρυσές Ακαδημίες του ΟΠΑΠ η Ακαδημία Μεσολογγίου


Στις ΧΡΥΣΕΣ ακαδημίες του ΟΠΑΠ κατατάσσεται το φυτώριο παικτών της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ αφού πέρασε δυο γύρους αξιολόγησης μετά από εξονυχιστικό έλεγχο και με κριτήρια ποσοτικά και ποιοτικά που έθεσε ο ΟΠΑΠ και πλέον ανήκει στις 2 Ακαδημίες του νομού ΑΙΤ/ΝΙΑΣ που θα κερδίσουν ιδιαίτερα προνόμια και μέσα στις 125 σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ .

Συμφώνα λοιπόν με τα τελικά αποτελέσματα του προγράμματος του ΟΠΑΠ (ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ) ο σύλλογος μας θα μπει στο πρόγραμμα με δωρεάν αθλητικό υλικό εξοπλισμό -σεμινάρια προπονητών , ποδ/κα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα ασφαλιστική κάλυψη για όλα τα παιδιά 7-10 ετών και διάφορα άλλα πολλά προνόμια ανεβαίνοντας άλλο ενα σκαλοπάτι στο ποδ/ρο του νομού Αιτ/νιας και όχι μόνο.

Σίγουρα αυτή η είδηση αποτελεί μια τεράστια επιβράβευση για την ήδη πολύ καλή οργάνωση και δουλεία που γίνεται στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ με στόχο το ευ αγωνίζεσθαι την αγνή αγάπη για τον αθλητισμό και τον σεβασμό στις αρχές του υγιούς ανταγωνισμού και της ευγενούς άμιλλας για ένα αθλητισμό που θα αποτελεί πόλο κοινωνικοποίησης και αγωγής για τα παιδιά μας ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ .

ΤΙΜΙΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ. ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ.

Πολλά τα εύσημα για τον ΟΠΑΠ και τους ανθρώπους του για την ευκαιρία εξέλιξης που δίνει στα ερασιτεχνικά σωματεία και αξίζει να αναφερθεί ότι το όλο του έργο θα κοστίσει γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ για όλες της ακαδημίες της Ελλάδας .

Περισσότερα στην ιστοσελίδα. www.sportsacademies.opap.gr

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΠΑΛΙΑΤΣΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.

 

 

           

           

 

Τελευταια νεα

206566108_354138129613434_5527102628270478928_n.jpg

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr