Στον ΑΟ Παλαίρου και ο Θεοδωρίδης

Κατηγορία: Ποδόσφαιρο

Συνεχίζει ο ΑΟ Παλαίρου τις μεταγραφικές βόμβες, καθώς μετά τους Δουλιώτη – Χριστοδούλου, άλλος ένας “μπαρουτοκαπνισμένος” από τα γήπεδα της Α’ ΕΠΣ Αιτ/νίας, Δ’ και Γ’ Εθνικής υπέγραψε στην ομάδα.

Με αστραπιαίες κινήσεις του προέδρου Απόστολου Τσακάλη και του τεχνικού διευθυντή Φραδέλου Κώστα, ο έμπειρος -παρά το μικρό της ηλικίας του (24) – μεσοαμυντικός Θεοδωρίδης Αλέξανδρος υπέγραψε στον ΑΟ Παλαίρου, παρά το ενδιαφέρον ομάδων που πρωταγωνιστούν στην Α’ ΕΠΣ Αιτ/νίας, αλλά και κάποιες της Γ’ Εθνικής.

Ο Θεοδωρίδης φέτος αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν στον Έβρο Σουφλίου (Γ’ Εθνική), ενώ είχε γεμάτες χρονιές με την ΑΕΜ τα προηγούμενα 2 χρόνια σε Γ’ Εθνική και Α’ ΕΠΣΑιτ/νίας. Την αγωνιστική σεζόν 2012-2013 είχε αγωνιστεί με τον Οδυσσέα Νυδριού στη Δ’ ενώ την προηγούμενη χρονιά με την Αναγέννηση Άρτας στην Α’ ΕΠΣ του νομού Άρτας.

Άλλο ένα όπλο στη φαρέτρα του Χρήστου Καράμπαλη και στον αγώνα που δίνει η ομάδα για την σωτηρία, με τον προπονητή να τον έχει στη διάθεσή του από προχθές την Τετάρτη, όπου και προπονήθηκε στην Πάλαιρο. Πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του αύριο στο γήπεδο του Αρχαγγέλου και στην πολύ δύσκολη αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Δεν είναι απίθανο να ακούσουμε σύντομα άλλη μια έκρηξη βόμβας Πάλαιρο τις επόμενες ημέρες.

Ο ΑΟ Παλαίρου επίσης απέκτησε από τους Ίωνες τους 17χρονο Καρασαββίδη Ελευθέριο και Κυρικλίδη Κωνσταντίνο.

www.sportime24.gr