Απ’ όλα έχει το σημερινό πρόγραμμα…

Κατηγορία: Ποδόσφαιρο

Με τρεις αναμετρήσεις θα συνεχιστεί το Euro 2016, με τα βλέμματα να στρέφονται κυρίως στο μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ιταλία.

Πιο συγκεκριμένα στις 16:00, η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία ρίχνεται στη μάχη για την υπεράσπιση του τίτλου της και πρώτο της εμπόδιο θα είναι η σκληροτράχηλη, Τσεχία

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους: Ντε Χέα ή Κασίγιας, Πικέ, Ράμος, Άλμπα, Χουανφράν, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Φάμπρεγκας, Σίλβα, Νολίτο, Μοράτα. 

Από την άλλη η Τσεχία θα αγωνιστεί με τους: Τσεχ, Πούντιλ, Χούμπνικ, Κάντλετς, Σίβοκ, Ντάριντα, Παβέλκα, Σελασιέ, Ροσίτσκι, Πλασίλ, Νέτσιντ. 

Στις 19:00 η εθνική Σουηδίας του Μπεργκ και του Ντουρμάζ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ιρλανδία και στόχος των δύο ομάδων είναι να μπουν δυναμικά στην διοργάνωση.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ιρλανδία: Ράντολφ, Κλαρκ, Κίογκ, Ο’ Σεϊ, Κόουλμαν, Γουίλαν, ΜακΚάρθι, Χέντρικ, Χούλαχαν, ΜακΓκίντι, Λονγκ 

Σουηδία:Όλσεν (ή Ίσακσον), Όλσον, Γκράνκβιστ, Γιόχανσον, Λούστιγκ, Λεβίτσκι, Κάλστρομ, Λάρσον, Φόρσμπεργκ, Ιμπραΐμοβιτς, Μπεργκ

Τέλος το πρόγραμμα κλείνει με την πιο σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ιταλία, δύο ομάδες που έχουν ως στόχο να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης.

Αναλυτικά οι πιθανές ενδεκάδες:

Βέλγιο: Κουρτουά,Βερτόγκεν, Ντεναγιέρ, Βερμάελεν, Αλντερβάιρελντ, Ναϊνγκολάν, Βίλμοτς, Ντε Μπρόινε, Φελαϊνί, Αζάρ, Λουκάκου 

Ιταλία: Μπουφόν, Μπαρζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Καντρέβα, Φλορέντσι, Ρόσι, Μότα, Νταρμιάν, Πελέ, Έντερ 

Πηγή: www.filathlos.gr