ΑΕΜ | Μοναδικός στόχος η νίκη κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η προετοιμασία της ΑΕΜ για το εντός έδρας παιχνίδι για την 12ης αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα.

 

Τα προβλήματα απουσιών στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου με το τεχνικό τιμ να μην μπορεί να υπολογίζει για το Κυριακάτικο παιχνίδι στις υπηρεσίες του νεαρού Κωνσταντίνου Παναγιωτόπουλου που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη στο κεφάλι και αναμένεται να επιστρέψει από την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις, ενώ παρελθόν αποτελεί από τον σύλλογο και ο Κένζι Χάρπερ με τον ποδοσφαιριστή να αναχωρεί για την πατρίδα του.

Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Πασπαλιάρη ο όποιος ταλαιπωρείτε από ωτίτιδα με αποτέλεσμα να χάσει κάποιες προπονήσεις αλλά θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι.

Ο Χρήστος Ζαπάντης στην ομιλία του ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να αφήσουν πίσω το παιχνίδι της Λευκάδας, και να επικεντρωθούν αποκλειστικά στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Μακεδονικό, στο οποίο η νίκη και νόμο αυτή είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ομάδα. Επισήμανε ακόμα ότι για να μπορέσει η ομάδα να είναι μέσα στο στόχο της θα πρέπει να εκμεταλλευτεί στο ακέραιο τον παράγοντα έδρα.

Πρέπει να φέρουμε και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο, και όλοι μαζί να μπορέσουμε να σώσουμε την ομάδα κατέληξε.

Μετά το τέλος της προπόνησης το τεχνικό τιμ ανακοίνωσε και την αποστολή για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Μακεδονικό Φούφα που απαρτίζεται από τους:

Γεωργούση, Γράβαλο, Δούρο, Κολοβάκη, Κοντομήτσο, Λίτσο, Λούζι, Μανιάτη, Μάντη, Ντζιμάνη, Παλιάτσα, Παναγιωτόπουλος Π., Πασπαλιάρης, Πιστιόλης, Σωτηρόπουλος, Φονταλής, Κοντογιάννης και Καρκαλής.

Διαιτητές της αναμέτρησης που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Θεόδωρος Πασσιόπουλος με ώρα έναρξης στις 15:00 οριστήκαν οι κ.κ Κωστούλας , Μάνος και Νούσιας του συνδέσμου Άρτας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής:

4ο όμιλος 12η Αγωνιστική 08/12/2019

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

ΑΕ Μεσολογγίου – Μακεδονικός Φούφα

Ναυπακτιακός Αστέρας – Θιναλιακός

ΑΕ Λευκίμμης – Τηλυκράτης Λευκάδας

Σούλι Παραμυθιάς – ΑΟ Ανατολή

Αστέρας Ιτέας – Απόλλων Ευπαλίου

Αναγέννηση Άρτας – ΑΕ Ποντίων Κοζάνης

ΠΑΣ Πρέβεζας - ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου