Χρήστος Ζαπάντης | ''Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με τις κατάλληλες προσθήκες να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία''

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

Για τη νίκη επί του Μακεδονικού Φούφα, αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου μίλησε μετά το παιχνίδι στο aitosports.gr ο προπονητής της ΑΕ Μεσολογγίου Χρήστος Ζαπάντης:

 

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στο κείμενο που ακολουθεί..

«Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γι'αυτη τη σημαντική νίκη. Μια νίκη ουσίας και ψυχολογίας που θα μας βοηθήσει να κοιτάξουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια για τη μάχη που δίνουμε για την παραμονή.

Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά το παιχνίδι και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να είναι κυρίαρχος, αλλά όχι απειλητικός. Στην ουσία χάσαμε ένα ημίχρονο παιχνιδιού.

Αλλάξαμε κάποια πράγματα στην ανάπαυλα και μπήκαμε πιο αποφασιστικοί και ουσιώδεις. Δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στον αντίπαλο και κατορθώσαμε μέσα από ωραίο και συνδυαστικό παιχνίδι να διασπάσουμε την αμυντική τους γραμμή, αλλά παράλληλα δουλέψαμε καλά και στις εναλλαγές φάσεων παιχνιδιού, κάτι που δεν κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Πετύχαμε τρία γκολ και είχαμε την ευκαιρία να διευρύνουμε το σκορ αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική ενέργεια μετά το 3-0.

Από αύριο οι παίκτες μου πρέπει να ξεχάσουν το σημερινό αποτέλεσμα και να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί για έναν ακόμη τελικό που έρχεται την Κυριακή εκτός με τον Θιναλιακο ώστε να έχουμε το ανάλογο αποτέλεσμα.

Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με τις κατάλληλες και με ουσία προσθήκες τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε . Τον θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας γι'αυτη τη σημαντική προσπάθεια που κάνουμε.

Είναι ο 12 ος παίκτης μας και πρέπει να μπει και αυτός στην εξίσωση για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».