Φιλική ''πεντάρα'' για την ΑΕΜ επί της Αχαϊκής!

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

Φιλική νίκη με σκορ 5-2 για την ΑΕΜ επί της Αχαϊκής το απόγευμα του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Χάλκειας.

Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού το οποίο στο πρώτο εικοσάλεπτο ήταν 4-0 με αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνεται αν και φιλική αναμέτρηση έχασε κάθε ενδιαφέρον.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιώργου Ταράση ο Σπύρος Γεωργούσης ο οποίος σημείωσε τα τρία (3) από τα πέντε (5) τέρματα της ομάδας του, με τους Πιστιόλη και Μπελεβώνη να σημειώνουν τα αλλά δυο.

Για την ομάδα της Αχαϊκής που είχε και δοκάρι με τον Γραμματικόπουλο στο 52΄, τα γκολ σημείωσαν στο δεύτερο μέρος οι Παπαδόπουλος και Πυρρής.

Τις επόμενες ώρες θα ακολουθησουν τα γκολ οι φάσεις και οι δηλώσεις από το παιχνίδι μέσα από την κάμερα του nafpaktianews.gr το οποίο και μετέδωσε σε ζωντανή μετάδοση το φιλικό παιχνίδι.

Τα γκολ και το δοκάρι της Αχαϊκή..

5΄ΓΚΟΛ, σουτ έξω από την περιοχή του Πιστόλη στην αριστερή γωνία 1-0.

8΄ ΓΚΟΛ, ο Μπελεβώνης θα εκμεταλλευτή το λάθος του αμυντικού θα κλέψει τη μπάλα και με πλασέ θα κάνει το 2-0.

15΄ ΓΚΟΛ, ελεύθερο βολέ του Μανιάτη, ο Γεωργούσης θα προλάβει αμυντικούς και τερματοφύλακα και με κεφαλιά θα κάνει το 3-0.

19΄ ΓΚΟΛ, μπαλιά Χριστογιάννη στην πλάτη της άμυνας, πλασέ Γεωργούση και 4-0.

52΄ Δοκάρι για την Αχαϊκή, απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γραμματικόπουλου στην εξωτερική πλευρά του δεξιού κάθετου δοκαριού.

56΄ ΓΚΟΛ, κλέψιμο στη μεσαία γραμμή του Σωτηρόπουλου και κάθετη μπαλιά, με ωραία ατομική προσπάθεια ο Γεωργούσης θα κάνει το 5-0.

65΄ ΓΚΟΛ, λάθος γύρισμα στην άμυνα με πλασέ το Παπαδόπουλου μειώσει σε 5-1.

78΄ ΓΚΟΛ, ένα ακόμα λάθος για την ΑΕΜ, εκτέλεση πλαγίου προς τα πίσω μέσα στην περιοχή κεφαλιά ψαράκι από τον Πυρρή 5-2.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ταράσης) Μανιάτης, Κατσάμπας, Τραγουλιάς, Σωτηρόπουλος, Πέκεζ, Χριστογιάννης, Πατίλας, Γράβαλος, Πιστιόλης, Γεωργούσης, Μπελεβώνης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι, Δούρος, Ράπτης, Παπαχρήστος, Λανάι, Μελιάδης.