Αρνητικά τα τεστ.. πάτησαν χορτάρι οι κανονιέρηδες

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

Αρνητικά ήταν τα τεστ covid στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες της ΑΕΜ την Πέμπτη, με τον Νικο Μιμηγιάννη να έχει και την πρώτη του «γνωριμία» με τους νέους παίκτες του.

Στο πλευρό του Νίκου Μιμηγιάννη εκτός από τους Μάκη Σταθή και Γιώργο Χρήστου έχει προστεθεί και ο Θανάσης Διαμαντόπουλος, ο οποίος τα τελευταία χρονιά βρίσκεται με επιτυχία στο τιμόνι της ΑΕ Ευηνοχωρίου.

Πάμε να δούμε τώρα πως έχει διαμορφωθεί το ροστερ της ομάδας ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Από την ομάδα έχουν αποχωρίσει οι, Μάκης Μπελεβώνης (Δόξα Δράμας), Σπύρος Γεωργούσης (Επισκοπή), κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Στάθη Μελιάδη, ο Νίκος Γραβαλος που είναι φοιτητής και έχει επιστρέψει στον τόπο κατοικίας του, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Σωκράτης Πατίλας που πήγε φαντάρος.

Όσον αφόρα αυτούς που παρέμειναν και έχουν ξεκινήσει προπονήσεις είναι οι, Θοδωρής Λίτσος, Δημήτρης Ντζιμάνης, Γιάννης Κοντογιάνης, Κώστας Μανιάτης, Ντούσαν Πεκεζ, Άγγελος Δούρος, Γιάννης Κολοβάκης, Αντώνης Τραγουλιάς, Σπύρος Σωτηρόπουλος, Ζαχαρίας Χριστογιάννης, Κώστας Πιστιόλης, Παναγιώτης Θεοτοκάτος, Σπύρος Κατσάμπας και οι νεαροί τερματοφύλακες Δημήτρης Καρκαλής και Αντώνης Χρήστου.

Όπως γίνεται αντιληπτό η ομάδα βρίσκεται στην αναζήτηση παικτών και ιδίως νεαρών λογω της προκήρυξης του πρωταθλήματος που θέλει τις ομάδες να έχουν κατά την διάρκεια του αγώνα στην αρχική ενδεκάδα τουλάχιστον δυο παίκτες γεννημένους από την 1 Ιανουαρίου του 2000 και μετά.

Ήδη στις προπονήσεις λαμβάνουν μέρος αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές στην πλειοψηφία τους, εκ των οποίων κάποιοι έχουν βγει από τις Ακαδημίες της ομάδας και αποχώρισαν λόγω σπουδών, με αποτέλεσμα λογω της πανδημίας να έχουν επιστρέψει στο Μεσολόγγι, καθώς και τρεις παίκτες από την Πάτρα.

Όλοι αυτοί συν κάποιους που θα έρθουν ακόμα, αναμένεται να αξιολογηθούν και αναλόγως η ομάδα θα προχωρήσει στην απόκτηση τους.