Νίκη οξυγόνο για την ΑΕΜ επί του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας

Νίκη οξυγόνο για την ΑΕΜ επί του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας στο εξ αναβολής παιχνίδι της 3η αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Παιχνίδι ενός ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά από το πρώτο λεπτό καταφέρνοντας μόλις στην πρώτη τους επίσκεψη στην περιοχή του Κοσμίδη στο 3΄μετα από πολύ όμορφη συνεργασία ανάμεσα σε Γκόγκα και Μακρυπίδη και σέντρα του τελευταίου στην περιοχή, ο επερχόμενος Ντζιμάνης με πλασέ πάνω στην κίνηση δεν θα αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Κοσμίδη στέλνοντας τη μπάλα στο βάθος της εστία κάνοντας το 1-0.

Θα ακολουθήσουν αξιόλογες στιγμές μπροστά στις δυο εστίες, με κυριότερες αυτές του Tarelli στο 19΄ όταν το πλασέ του από πλάγια θέση θα προσκρούσει στην πάνω πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και θα περάσει άουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης με σουτ στο 33΄θα αναγκάσει τον Μανιάτη με εντυπωσιακή απόκρουση να στείλει τη μπάλα σε κόρνερ.

Για τους γηπεδούχους στο 25΄ο Γκόγκα με προβολή στην περιοχή μετά από σέντρα του Πιστιόλη δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Κοσμίδη, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων με διπλή απόκρουση να κραταει το σκορ στο 1-0, ενώ και το πλασέ του Πιστιόλη από πλάγια θέση στο 38΄ο Κοσμίδης θα μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες να αναλωθούν σε ένα σκληρό παιχνίδι κατά διαστήματα με αντεγκλήσεις πολλά νευρά και διαμαρτυρίες, με τον ρέφερι του αγώνα να κάνει εκτεταμένη χρήση της κιτρινης κάρτας εκατέρωθεν.

Πρώτο τρίποντο για την ομάδα του Μεσολογγίου, οποία θα φτάσει τους 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα σκαρφαλώνοντας από την τελευταία θέση στην 10η μετά από επτά αγωνιστικές. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Λάκη Παπαχρήστου την προσεχή Κυριακή εντός έδρας κόντρα στην ΑΕ Λευκίμμης για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

3΄ΓΚΟΛ, πάσα από δεξιά του Γκόγκα για τον Μακρυπίδη, σέντρα στην περιοχή του τελευταίου με πλασέ πάνω στην κίνηση ο Ντζιμάνης θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κοσμίδη κάνοντας το 1-0.

10΄Σουτ από το ύψος της περιοχή του Ντζιμάνη, ασταθής απόκρουση του Κοσμίδη με τους αμυντικός να απομακρύνουν.

16΄Σουτ του Χασάι, με τον Μανιάτη να πέφτει και να αποκρούει στην αριστερή του γωνιά.

19΄Ατομικη προσπάθεια από δεξιά του Tarelli, το ψηλοκρεμαστό πλασέ που θα κάνει θα προσκρούσει στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και θα περάσει άουτ.

25΄Μεγαλη μπαλιά του Μπακογιάννη με αποδέκτη τον Πιστιόλη που θα βγάλει την σέντρα στην περιοχή, πλασέ πάνω στην κίνηση του Γκόγκα με τον Κοσμίδη με διπλή απόκρουση να αποσοβεί το 2-0. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

33΄Σουτ του Tarelli εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ του Μανιάτη.

36΄Γυρισμα στην περιοχή του Tarelli για τον Παπαθανασίου, του σουτ του τελευταίου θα περάσει ψηλά άουτ.

38΄Πάσα στον κενό χώρο του Γκόγκα πλασέ από πλάγια θέση του Πιστιόλη με τον Κοσμίδη να κάνει την έξοδο και να μπλοκάρει.

40΄Επικίνδυνη σέντρα στην περιοχή για τους φιλοξενούμενους, με τον Μπακογιάννη με προβολή να διώχνει σε κόρνερ.

62΄Σκληρο μαρκάρισμα στην μεσαία γραμμή πάνω στον Μακρυπίδη, με τον παίκτη των γηπεδούχων να γίνεται αναγκαστική αλλαγή.

73΄Κλέψιμο του Γκολφίνου, σέντρα στην περιοχή του Καραγιάννη πλασέ του Πιστιόλη με κόρνερ ο Κοσμίδης.

90΄+ 3΄Εκτέλεση κόρνερ για τους φιλοξενούμενους, κεφαλιά του Ευαγγέλου με τη μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσιώρης, Νούσιας και Μάνος του συνδέσμου Άρτας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Λάκης Παπαχρήστος) Μανιάτης, Φονταλής (68΄Κυρσανίδης), Γκολφύνος (84΄Θεοτοκάτος), Χριστογιάννης, Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Πιστόλης (84΄Κολοβάκης), Μπακογιάννης, Μακρυπίδης (λ.τ 62΄Καραγιάννης), Γκόγκα, Τραγουλιάς.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: ( Πασχάλης Δημητρίου) Κοσμίδης, Τόσκος, Παπαθανασίου (57΄Πήτας), Μήνος, Καραμανίδης, Ευαγγέλου, Καρανάσιος (57΄Τσοπρας), Παναγιωτίδης, Tarelli, Σιαραφερας (57΄Μηλιάτης Δ.), Χασάι.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr