Μια ακόμα μεγάλη απώλεια για την οικογένεια της ΑΕΜ

Η οικογένεια της ΑΕ Μεσολογγίου είναι από εχθές είναι φτωχότερη μετά την  απώλεια ενός μεγάλου παίκτη του συλλόγου, του Κώστα Καλτσούλα.

Πρωτοφόρεσε τη φανέλα της ΑΕΜ το 1982 σε ηλικία 23 ετών και την τίμησε για 4 συνεχή έτη. Υπήρξε ένας σπουδαίος αμυντικός όσο και σπάνιος άνθρωπος.

Η ΑΕ Μεσολογγίου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες Κώστα.

Ακολουθεί κείμενο του διοικητικού παράγοντα της ομάδας Μιλτιάδη Ζαβέρδα.

Δυστυχώς η αθλητική οικογένεια της ΑΕΜ θρηνεί σήμερα τον χαμό ενός ακόμη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της. Μετά τον Γιώργο Μπακοδήμο και τον Δημήτρη Ψαράκο, που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή, σήμερα τους ακολούθησε ο Κώστας Καλτσούλας, σε ηλικία μόλις 62 ετών, που έχασε την μάχη με τον θάνατο μετά από παραμονή δύο περίπου μηνών στην εντατική.

Έφυγε έτσι από κοντά μας ένας φίλος, ένας καλός και ήσυχος άνθρωπος και οικογενειάρχης, ένας πρώην αθλητής και ποδοσφαιριστής, με ενεργό συμμετοχή και στα κοινά της πόλης.

Ο Κώστας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία σε νεαρή ηλικία από τον Αλικυρναϊκό του Αγίου Θωμά και το 1982 μεταγράφηκε στην ΑΕΜ, με την οποία αγωνίστηκε για 4 περιόδους (1982-1986), καλύπτοντας με επιτυχία την θέση του ακραίου αμυντικού συνήθως. Υπήρξε ένα δυναμικό και αξιόπιστο μπακ με σοβαρότητα στο παιγνίδι του και σταθερότητα στην απόδοσή του, χωρίς λάθη και περιττές ενέργειες.

Ένας πολύ καλός παίκτης που κέρδισε τον σεβασμό των φιλάθλων, με το εξαιρετικό αθλητικό του ήθος να συμπληρώνει την εικόνα του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο Κώστας έφυγε σήμερα βιαστικά, για να συναντήσει τους παλιούς του συμπαίκτες, Γιώργο Μπακοδήμο, Κώστα Ξηρό, Σπύρο Αχτύπη, Πάνο Σκάνδαλο και Βασίλη Καλύβα. Αιωνία τους η μνήμη.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr