Καταδικαστική ήττα για την ΑΕΜ στο Αγρίνιο (vid)

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

Ήττα που ισοδυναμεί με υποβιβασμό από την Γ΄Εθνική για την ΑΕΜ στο Αγρίνιο από τον Παναγρινιακό με σκορ 1-0 στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Η ομάδα του Αγρινίου κατάφερε στο πρώτο μέρος να προηγήθη στο 22΄με τον Βασιλογιάννη. Η ομάδα του Μεσολογγίου προσπάθησε να αντιδράσει και θα έχει μια καλή στιγμή δέκα λεπτά αργότερα όταν ο προωθημένος Μπακογιάννης θα κάνει το γυριστό σουτ με τη μπάλα να περναει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι θα δώσουν χώρο στους φιλοξενούμενους οι oποιοι είχαν την συντριπτική κατοχή χωρίς όμως να μπορέσουν να δημιουργήσουν την φάση που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι με το 1-0 να μένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του κ Αθανασίου.

Μετά από αυτό τα αποτέλεσμα της 11ης αγωνιστικής οι πιθανότητες παραμονής για την ομάδα του Μεσολογγίου είναι μόνο μαθηματικές και με πολλούς συνδυασμούς αποτελεσμάτων, ενώ η ομάδα του Παναγρινιακού πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα και βλέπει το μέλλον της με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Αδύναμο σουτ μέσα από την περιοχή του Πιστιόλη μπλοκάρει ο Παρδάλος.

14΄Σουτ του Αγγέλη μέσα από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

22΄ΓΚΟΛ, κάθετη πάσα για τον Βασιλογιάννη, πλασέ του επιθετικού των γηπεδούχων με τη μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα 1-0.

32΄Σεντρα του Καραγιάννη, γυριστό σουτ του Μπακογιάννη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

75΄Πασα του Γκόγκα για τον Πιστιόλη από πλάγια θέση θα κάνει το σουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

79΄Σέντρα του Καραγιάννη, κεφαλιά Λίτσου άουτ.

88΄Νεα σέντρα στην περιοχή, κεφαλιά Λίτσου άουτ.

93΄Σεντρα στην περιοχή από τον Τραγουλιά, κεφαλιά Λίτσου στην αγκαλιά του Παρδαλου.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ , Αθανασίου, Νουσιας και Αθανασίου.

Παναγρινιακός: (Βασίλης Ξανθόπουλος) Παρδαλος, Σκιαδάς, Νούλας, Γκόλιας, Λαμπρίδης (70΄Σαμψώνας), Αγγέλης (80΄Φραγκούλης), Μήλιος, Καλοκαίρης, Ντούλιας (80΄Νουλας Σπ.), Παναγιωτόπουλος, Βασιλογιάννης (57΄Βασιλάρης).

ΑΕ Μεσολογγίου: (Λάκης Παπαχρήστος) Μανιάτης, Καραγιάννης, Γκολφίνος (65΄Καρατσόλης), Χριστογιάννης (82΄Ρήγας), Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης (82΄Τραγουλιάς), Λίτσος, Φονταλής (74΄Θεοτοκάτος), Κοντογιάννης, Μπακογιάννης (46΄Γκογκα).