Με ήττα αποχαιρέτισε τη Γ΄Εθνική η ΑΕ Μεσολογγίου

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

 

Ήττα με σκορ 3-0 για την ΑΕΜ για την 13η και τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής από την πρωταθλήτρια του ομίλου ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλυτέρα στην αρχή και μόλις στο 4΄σε σουτ του Κυριάκη η μπάλα θα προσκρούσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Δούρου.

Στο 13΄οι γηπεδούχοι θα σκοράρουν με τον Γκολφίνο με τον πρώτο βοηθό όμως να υποδεικνύει λανθασμένα τον παίκτη σε θέση οφσάιντ ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών μέσα και έξω από το γήπεδο.

Η πίεση και η ασταθείς αποκρουση του Δούρου στο 21΄ θα φέρει το γκολ για τους φιλοξενούμενους με τον Βέρμπη να κάνει το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν προς το τέλος του ημιχρόνου να σημειώσουν ακόμα ένα τέρμα χωρίς όμως αποτέλεσμα με το εύθραυστο 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Ότι δεν κατάφερε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου θα το πετυχει μόλις στο 48΄η ομάδα του Καναλακίου, με τον Λαμπρόπουλο με κεφάλια μετά από σέντρα στην περιοχή να κάνει το 0-2.

Στο 63΄ο Βέρμπης με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα στείλει τη μπάλα στη μέσα πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και εν συνεχεία στο έδαφος με τους αμυντικούς να απομακρύνουν.

Για να έρθει στο 67΄ο Κυριάκης μετά από πάσα του Βέρμπη η οποία προηλθε από γρήγορη εκτέλεση φάουλ των φιλοξενούμενων να κάνει το τελικό 0-3.

Με το σημερινό παιχνίδι έπεσαι η αυλαία του 5ου ομίλου για το «πρωτάθλημα» της Γ΄Εθνικής, με την ομάδα του Μεσολογγίου με 11 βαθμούς να καταλαμβάνει την 12η θέση η οποία οδηγεί τη νέα χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Από την άλλη η ομάδα του Καναλακίου με 34 βαθμούς στέφτηκε πρωταθλήτρια του ομίλου τερματίζοντας στην 1η θέση, κάτι που είχε εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική και θα λάβει μέρος στα play offs για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, σουτ του Κυριάκη στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Δούρου.

Ευθύβολο δυνατό σουτ του Βασιλάκη, θα μπλοκάρει ο Δούρος.

12΄Εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο δοκάρι του Κοντογιάννη, αδράνεια της άμυνας να απομακρύνει, σουτ του Ντζιμάνη με τη μπάλα να περναει παράλληλα.

13΄Πασα λομπα στην περιοχή τον φιλοξενούμενων δυνατό σουτ πάνω στην κίνηση του επερχόμενου Γκολφίνου στα δίχτυα. Το γκολ δεν θα μετρήσει μετά από υπόδειξη του πρώτου βοηθού που θα υποδείξει τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ. Έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους καθώς ο παίκτης φαίνεται να έρχεται καθαρά από πίσω.

20΄Σουτ του Κοντογιάννη λίγο άουτ.

21΄ΓΚΟΛ, γύρισμα στην περιοχή του Κυριάκη ασταθής απόκρουση του Δούρου, από κοντά ο Βέρμπης με σουτ θα κάνει το 1-0.

23΄Σουτ του Εμβραϊζόγλου λίγο άουτ.

40΄Νέο σουτ για τους φιλοξενούμενους με τον Εμβραϊζόγλου με τον Δούρο να αποκρούει με τα πόδια.

41΄Γυρισμα του Ζδραβου στην περιοχή, πλασέ του Βέρμπη άουτ.

42΄Ωραια εναλλαγή της μπάλας από τους γηπεδούχους, σουτ του Λίτσου άουτ.

43΄Σουτ του Γκολφίνου μπλοκάρει ο Κωνσταντάκος.

48΄ΓΚΟΛ, σέντρα στην περιοχή, κεφάλια του προωθημένου Λαμπρόπουλου και 0-2.

58΄Σουτ του Λίτσου, η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικό με τον Κωνσταντάκο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

63΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βέρμπη, η μπάλα στην μέσα πλευρά του οριζοντίου δοκαριού θα σκάσει στο έδαφος και θα απομακρυνθεί.

67΄ΓΚΟΛ, γρήγορη εκτέλεση φάουλ για του φιλοξενούμενους, ο Βέρμπης θα βρει από δεξιά τον Κυριάκη με σουτ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή θα στείλει τη μπάλα στον ουρανό τον διχτύων του Δούρου κάνοντας το 0-3.

72΄Σουτ μέσα από την περιοχή του Τάτση, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δούρος.

87΄Ατομική προσπάθεια και σουτ του Τάτση άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Νίκου, Μάνος και Βατος.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Λάκης Παπαχρήστος) Δούρος, Γκολφίνος, Ρήγας (46΄Χριστογιάννης), Τραγουλιάς (84΄Νασόπουλος), Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Νικολόπουλος (56΄Φονταλής), Λίτσος, Γκόγκα (71΄Μπακογιάννης), Κοντογιάννης (46΄Πιστιόλης), Καραγιάννης.

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου: (Βαγγέλης Τζιάρρας) Κωνσταντάκος (73΄Μπαλαούρας), Νταμπος (59΄Αναστασιάδης), Βασιλακης, Κυριάκης (73΄Λουκούμης), Βέρμπης, Εμβραϊζόγλου (59΄Τατσης), Βασιλειάδης, Λαμπρόπουλος (61΄Μανιώτης), Ερέκι, Ζδραβος, Γεωργάκης.