Κρίσιμα εικοσιτετράωρα για το μέλλον της ΑΕΜ

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

Άκρως κρίσιμα αναμένονται τα επόμενα εικοσιτετράωρα για την ΑΕ Μεσολογγίου.

Όπως αναφέραμε και σε προγενέστερο άρθρο μας τα περισσότερα μέλη από την διοίκηση που έτρεχαν τα τελευταία χρονιά την ομάδα και είχαν επωμιστεί όπως είναι φυσικό και το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων έχει αποχωρίσει, με τα 3-4 εναπομείναντα μέλη να τρέχουν τις διαδικασίες για την επομένη ήμερα του συλλόγου.

Τα πράγματα κάθε άλλο πάρα εύκολα είναι με τα ενδεχόμενα να είναι όλα ανοιχτά, ακόμα και αυτό της μη συμμετοχής της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Σήμερα ήμερα Τετάρτη 11 Αυγούστου σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένεται να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση ανάμεσα σε ανθρώπους που κατά το παρελθόν έχουν βάλει πλάτη και η αγάπη τους για το σύλλογο είναι γνωστή και αδιαμφισβήτητη.

Ανάλογα με την έκβαση που θα έχει η σημερινή συνάντηση αναμένονται και τα επόμενα βήματα. Εφόσον και βγει λευκός καπνός πρέπει να τρέξουν οι διαδικασίες για την δημιουργία του Νέου διοικητικού Συμβούλιου και την δημιουργία της φετινής ομάδας, ενώ σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ και η κατάσταση θα φαντάζει μη αναστρέψιμη με ότι αυτό συνεπάγεται.

Εν αναμονή οπότε των όποιων εξελίξεων..