Ισοπαλία για την ΑΕΜ στο Λουτρό.. σοβαρός τραυματισμός για Αυτζή

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Λουτρό, με την τοπική ομάδα που και την φετινή χρονιά θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής να υποδέχεται την ΑΕ Μεσολογγίου.

Αρκετά καλό παιχνίδι με ρυθμό και από τις δυο ομάδες λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, με την ομάδα του Λουτρού να έχει δώσει ένα επίσημο παιχνίδι για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας.

Αναγνωριστικό παιχνίδι στο πρώτο μέρος με του γηπεδούχους να έχουν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας στα πρώτα 25λεπτα και του φιλοξενούμενους να ανεβάζουν σταδιακά την απόδοση τους.

Στο δεύτερο μέρος περίπου στο 60΄οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι με τον Ανδρέα Δουλιώτη να το αποκρούει και να κραταει την εστία του ανέπαφη. Περίπου στο 80΄η ΑΕΜ σε ανατροπή του Κράνη στην περιοχή θα κερδίσει πέναλτι, με τον Αργύρη Κοσμά να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του Μεσολογγίου 0-1.

Λίγα λεπτά πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου θα έχουμε τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Αυτζή για λογαριασμό των κανονιέρηδων, με το δεξί πόδι του νεαρού ποδοσφαιριστή να κολλάει στο χορτάρι με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δείχνουν κάταγμα περόνης.

Μια εξελίξει που όπως είναι φυσιολογικό έχει προκαλέσει μεγάλη στενοχώρια στο στρατόπεδο της ομάδας, και τον ποδοσφαιριστή τις επόμενες ημέρες να περναει την πόρτα του χειρουργείου ώστε να αποκαταστήσει την ζημιά.

Όσο αφόρα την έκβαση του αγώνα οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις στην τελευταία φάση του παιχνιδιού θα καταφέρουν με προβολή να σκοράρουν και να διαμορφώσουν το τελικό 1-1.

Η συντακτική ομάδα του aitosports.gr εύχεται στον Γιάννη Αυτζή περαστικά και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.