Ισοπαλία από την άσπρη βούλα για ΑΕΜ και Ευηνοχώρι

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι για την 2η αγωνιστικής της Α΄κατηγορίας ανάμεσα σε ΑΕ Μεσολογγίου και ΑΕ Ευηνοχωρίου.

Δυνατό παιχνίδι μέσα σε αθλητικά όμως πλαίσια με τους γηπεδούχους να παίρνουν κεφάλι στο 18΄μετα από ανατροπή του Πλαστήρα στην περιοχή των φιλοξενούμενων με τον κ. Ματσούκα να καταλογίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Θανάσης Μιχαλόπουλος στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος και το 57΄λεπτο οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν και αυτοί πέναλτι σε ανατροπή του Πιστιόλη στην περιοχή, με τον Καλαβριζιώτη να εκτελεί εύστοχα κάνοντας το 1-1, το όποιο και θα παραμείνει μέχρι και το τέλος.

Διαμαρτυρίες εκατέρωθεν από τις δυο ομάδες προς το πρόσωπο του κ. Ματσούκα για τον καταλογισμό των δυο πέναλτι.

Οι δυο ομάδες στρέφουν τώρα το βλέμμα τους στην επόμενη αγωνιστική, με την ΑΕΜ να φιλοξενείτε στο Δοκίμι από τον Απόλλωνα, και το Ευηνοχώρι να υποδέχεται στο γήπεδο του την ομάδα του Τρίκαρδου Κατοχής.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ματσούκας, Γαλανόπουλος και Δημονίτσας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Δουλιώτης, Τραγουλιάς, Παπαευθυμίου, Παλιάτσας (68΄Μαντέλος), Μπαλαμπάνης, Κάκκος, Μιχαλόπουλος Θ. (89΄Μιχαλόπουλος Ι.), Χαλαζιάς (52΄λ.τ Ρουπάκης), Πλαστήρας, Κοσμάς, Πασπαλιάρης (89΄Κράνης).

ΑΕ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: (Θανάσης Διαμαντόπουλος) Μπότας, Γερατσιάν, Κοντομήτσος, Γεωργίου, Νασόπουλος, Καλαβριζιώτης, Δημαράς (71΄Κουτσοσπύρος), Παλαιογιάννης (46΄Δαδάνης), Πιστιόλης, Μυτιλήνης (89΄Αλμπάνης), Πανόπουλος (80΄Σαρατζεμης).