Κινδύνεψε ποδοσφαιριστής στον αγώνα του Αστέρα Καμαρούλας με την ΑΕΜ

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

 

Σωτήρια επέμβαση σε τραυματισμό ποδοσφαιριστή, απο τον διαιτητή και την γιατρό του αγώνα, στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου, το απόγευμα του Σαββάτου, στην αναμέτρηση του Αστέρα Καμαρούλας με την ΑΕ Μεσολογγίου.

Ήταν το 51ο λεπτό του αγώνα όταν ο ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας Γιάννης Αριστόπουλος σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Γιάννη Πασπαλιάρη έπεσε “άτσαλα” στο έδαφος και του γύρισε η γλώσσα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Κώστας Τσοπλάκος ήταν δίπλα στην φάση και αντιλήφθηκε αμέσως την σοβαρότητα της κατάστασης πηγαίνοντας επάνω απο τον ποδοσφαιριστή, φωνάζοντας ταυτόχρονα και την γιατρό του αγώνα κυρία Σαμαρά, που για καλή τύχη ήταν πολύ κοντά παρέχοντας βοήθεια σε άλλον ποδοσφαιριστή που τραυματίστηκε σε προηγούμενη φάση. Με την άμεση παροχή πρώτων βοηθειών ο κίνδυνος ξεπεράστηκε και ο ποδοσφαιριστής με την βοήθεια των συμπαιχτών του οδηγήθηκε στον πάγκο της ομάδας του.

Για μια ακόμη φορά γίνεται αντιληπτό ότι μια απο τις σοβαρότερες τομές στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι ο υποχρεωτικός ορισμός γιατρού, που έχει την κατάλληλη εκπαίδευση για να αντιμετωπίζει τέτοιες δύσκολες καταστάσεις.

Ρεπορτάζ-φωτο:  Άγγελος Πολύζος

Πηγή: agrinio24.gr