Κόλλησε στο μηδέν στην Κατοχή η ΑΕΜ

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

 Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος – ΑΕ Μεσολογγίου 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι για την 11η αγωνιστική ανάμεσα στο Τρίκαρδος Κατοχής και την ΑΕ Μεσολογγίου το μεσημέρι του Σαββάτου στο γηπεδο της Κατοχής.

Οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με εντελώς διαφορετικούς προσανατολισμούς, με τους γηπεδούχους να έχουν όλους τους παίκτες κάτω από την μεσαία γραμμή προσπαθώντας να χτυπήσουν σε μια γρήγορη αντεπίθεση, και τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας τις φάσεις στο παιχνίδι, χωρίς όμως να μπορέσουν να φτάσουν στην επίτευξη κάποιου τέρματος.

Κακό αποτέλεσμα αυτό όπως δήλωσε και μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός της ΑΕΜ Γιώργος Ασπρογέρακος, με την ομάδα του Μεσολογγίου να υποχωρεί στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πινάκα.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι που έχουν ως στόχο την ανάδειξη νέων παικτών όπως δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Ζήκος, ακόμα μια καλή εμφάνιση κόντρα σε έναν αντίπαλο με διαφορετικούς στόχους, το οποίο αποφέρει ακόμα ένα βαθμό.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

16΄Σουτ Μιχαλόπουλου μέσα από την περιοχή ψηλά άουτ.

17΄Σουτ του Καλύβα από το ύψος της μεγάλης περιοχής άουτ.

30΄Κλέψιμο της μπάλας έξω από την περιοχή του Πλαστήρα και σουτ, με τη μπάλα να περναει άουτ.

42΄Απευθειας εκτέλεση φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής για την ΑΕΜ με τον Παπαευθυμίου, θα πέσει και θα διώξει εντυπωσιακά στην αριστερή γωνία του ο Γκασούκας.

55΄Σέντρα στην περιοχή από τον Πασπαλιάρη, προσπάθεια για γυριστό σουτ του Πλαστήρα με τη μπάλα να φτάνει στον Χαλαζιά, σουτ του τελευταίου μπλοκάρει ο Γκασούκας.

63΄Κάθετη πάσα του Θανάση Παλιάτσα για τον Μιχαλόπουλο το πλασέ του οποίο θα περάσει λίγο άουτ.

76΄Ατομικη προσπάθεια και γύρισμα στην μικρή περιοχή του Πλαστήρα, σουτ του Χαλαζιά θα αποκρούει με τα πόδια ο Γκασούκας.

78΄Σουτ του Καπώνη μπλοκάρει ο Δουλιώτης.

88΄Σουτ του Χαλαζιά με τη μπάλα να κοντράρει και να περνάει άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσοπλάκος, Γαλανόπουλος και Κουτρουμάνος.

ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ: (Γιώργος Ζήκος) Γκασούκας, Παπανικολάου, Καπώνης, Γατσώρης Γ., Γατσώρης Θ., Καλύβας, Κρανίας (Καλεντζος), Ρουπάκης (58΄λτ. Βαμβακας), Μιχάι (70΄Κονταρής), Σεραφίγγος, Κοντοπάνος,

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Δουλιώτης, Τραγουλιάς, Παπαευθυμίου, Παλιάτσας Θ., Μπαλαμπάνης, Κάκκος (68΄Κράνης), Μιχαλόπουλος, Χαλαζιάς, Πλαστήρας, Πασπαλιάρης (80΄Αθανασόπουλος),Παλιάτσας Γ. (68΄Κοσμάς).