Προτεραιότητα το θέμα του προπονητή.. γρίφος η φετινή έδρα για την ΑΕΜ

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

Στην αναζήτηση του νέου προπονητή που θα ηγηθεί τη φετινή προσπάθεια της ομάδας στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας βρίσκονται οι άνθρωποι της ΑΕ Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία εικοσιτετράωρα υπάρχουν συζητήσεις και επαφές με προπονητές, εκ των οποίων κάποιοι εξ αυτών έχουν ξανά κάτσει στον πάγκο των κανονιέρηδων.

Όσον αφορά το φετινό ροστερ δεν θα υπάρχουν πολλές αλλαγές, καθώς υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τους περισσότερους παίκτες από την περσινή χρονιά.

Τεράστιο ζήτημα ανέκαθεν τα τελευταία χρονιά για την ομάδα του Μεσολογγίου αποτελεί το γηπεδικο, και απ ότι φαίνεται με τα σημερινά δεδομένα θα είναι πολύ μεγαλύτερο φέτος.

Το κεντρικό γήπεδο του ΔΑΚ έχει ξεραθεί καθώς ήταν να ξεκινήσουν έργα ανακατασκευής τα οποία αρχές Αύγουστου και δεν έχει ξεκινήσει τίποτα.

Το βοηθητικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προπονήσεις και με κάποιες εργασίες για κάποια επίσημα παιχνίδια, με τις πρώτες βροχές όμως θα βγει και αυτό ακατάλληλο.

Η επιλογή του ενωσιακού έχει δείξει κατά το παρελθόν ότι δεν είναι ενδεδειγμένη λόγω πολλών μυϊκών και όχι μόνο τραυματισμών, με το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας εκτός της Πόλης του Μεσολογγίου να είναι πιθανότερο από ποτέ με ότι αυτό συνεπάγεται.