Ισόπαλο το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΜ και Άρη Αιτωλικού

 

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το γειτονικό ντέρμπι της 3η αγωνιστικής της Α΄κατηγορίας ανάμεσα σε ΑΕ Μεσολογγίου και Άρη Αιτωλικού, στο γήπεδο του Ευηνοχωριου.

Καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, με δυο τέρματα και εκατέρωθεν ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες, που σίγουρα αποζημίωσε όσους βρεθήκαν το μεσημέρι του Σάββατο στο Ευηνοχωρι για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 11΄με σουτ του Πανόπουλου 0-1.

Με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Πιστιόλη στο 75΄.

Η ομάδα του Άρη θα τελειώσει το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς στο 92΄ο Καρέτσος θα αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα κόκκινη του κ. Ματσούκα για επικίνδυνο παίξιμο.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΜ φιλοξενεί στο γήπεδο του Ευηνοχωριου τον Απόλλων Δοκιμίου, ενώ η ομάδα του Άρη Αιτωλικού υποδέχεται στο γήπεδο της Κατοχής τον Ατρόμητο Αντιρρίου.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ματσούκας, Λιόνας και Μπαξας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) Δουλιώτης, Ζαβιτσάνος, Αθανασόπουλος, Κάκκος (46΄Κράνης), Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πιστιόλης, Χαλαζιάς, Γαβρίνας , Μιχαλόπουλος, Πλαστήρας.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Γιάννης Κοντός) Μπότας, Λυκούδης, Κοντομήτσος, Παλιάτσας, Κάκκος, Φράγκος, Πασπαλιάρης, Διαμαντόπουλος (67΄Αλπάνης), Πασπαλιάρης Σ. (62΄Καρέτσος), Φράγκος Α. (67΄Κοντός Ι.), Πανόπουλος Κ.(46΄Ζέρβας).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr