Νίκη με 4-2 για την ΑΕΜ επί της Ένωσης Αγίου Δημητρίου

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

 

 ΑΕ Μεσολογγίου – Ένωση Άγιου Δημητρίου Αγρινίου 4-2

Νικήτρια με σκορ 4-2 αναδείχθηκε η ΑΕΜ το μεσημέρι του Σαββάτου στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου, οπού στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής φιλοξένησε την ομάδα της Ένωσης Άγιου Δημητρίου Αγρινίου.

Ωραίο παιχνίδι, με δυνατές μονομαχίες, έξι τέρματα, ένα χαμένο πέναλτι, το οποίο σίγουρα αποζημίωσε τους φίλους των δυο ομάδων που βρέθηκαν στο ΔΑΚ για να το παρακολουθήσουν.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του παιχνιδιού στο 21΄με σουτ του Χαλαζιά 1-0.

Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι, με τον Τσεκούρα όμως να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου με εκπληκτικό ψαλιδάκι ο Τσεκούρας θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 1-1.

Στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης οι δυο ομάδες θα έχουν εκατέρωθεν πολύ καλές στιγμές μπροστά στις δυο εστίες, με την ΑΕΜ όμως στο 61΄με τον Χαλαζια να παίρνει εκ νέου κεφάλι στο σκορ 2-1.

Στο 73΄οι γηπεδούχοι θα πάρουν αέρα δυο τερμάτων με τον Μιχαλόπουλο να κάνει το 3-1. Για να έρθει ο Τσεκούρας στο 76΄να μειώσει σε 3-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Δυο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90΄σε μια γρήγορη αντεπίθεση η ΑΕΜ με τον Πλαστηρα θα κάνει το 4-2, βάζοντας τέρμα στην αγωνιά των φίλων της.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΜ θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Κατοχής από την ομάδα του Άρη Αιτωλικού στο γειτονικό ντέρμπι της αγωνιστικής.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

21΄ΓΚΟΛ, σέντρα του Γαβρίνα στο δεύτερο δοκάρι, σουτ του Χαλαζιά 1-0.

22΄ανατροπη του Ράπτη από το Κάκκο και πέναλτι για του φιλοξενούμενους. Την εκτέλεση θα αναλάβει Τσεκούρας ο οποίος θα γλιστρήσει και θα στείλει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δουλιώτη.

44΄σουτ του Πιστιόλη μέσα από την περιοχή και πλάγια θα αποκρούσει με υπερένταση ο Κουτρούμπας.

45΄ΓΚΟΛ, σέντρα από δεξιά του Κοκώνη, εκπληκτικό ψαλιδάκι του Τσεκούρα με τη μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνιά του Δουλιώτη και 1-1.

49΄σέντρα στην περιοχή του Σπυριλιώτης, κεφαλιά του Κοκώνης άουτ.

50΄σουτ από πλάγια θέση του Σπυριλιώτη, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

51΄Φαση διάρκειας στην περιοχή των φιλοξενούμενων, σουτ του Αυτζή, εκπληκτική απόκρουση του Κουτρούμπα σε κόρνερ.

53΄Ωραια εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες της ΑΕΜ, με τον Γαβρίνα να βγάζει σε θέση τετ τα τετ τον Κουφό, με τον σουτ του τελευταίου να περναει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

60΄Σουτ του Γαβρίνα λίγο άουτ.

61΄ΓΚΟΛ, φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων, με τους αμυντικούς να μην μπορούν να απομακρύνουν τη μπάλα και των Χαλαζια από κοντά να την στέλνει στα δίχτυα σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι, δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του 2-1. Σε αυτή τη φάση θα υπάρχουν διαμαρτυρίες από την ομάδα του Αγίου Δημητρίου για οφσάιντ.

73΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Χαλαζιά στο πρώτο δοκάρι, ο Αυτζης θα βρει ωραία με ψηλοκρεμαστή μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι τον Μιχαλόπουλο, ο όποιος εξ επαφής θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα 3-1.

76΄ΓΚΟΛ, σέντρα στο δεύτερο δοκάρι του Κοκώνη, κεφαλιά του Τσεκούρα και 3-2.

86΄Σέντρα του Μιχαλόπουλου στην περιοχή, προσπάθεια να διώξει τον κίνδυνο με το κεφάλι ο Ρόκκος, με την μπάλα να περναει ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι και να καταλήγει σε κόρνερ.

88΄ΓΚΟΛ, γρήγορη αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με τον Γαβρίνα να νικιέται σε πρώτο χρόνο από τον Κουτρούμπα, και τον επερχόμενο Πλαστήρα με σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Κοκμοτος και Μπαξας.

ΑΕ Μεσολογγίου | (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) Δουλιώτης, Παλιάτσας (83΄Ζαβιτσάνος), Αθανασόπουλος, Κάκκος (26΄λ.τ Τριφιάτης), Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πιστιόλης, Χαλαζιάς, Γαβρίνας, Πλαστήρας, Κουφός (59΄Μιχαλόπουλος).

Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου | (Γιώργος Γιάκος) Κουτρούμπας, Τηγανίτας (64΄HYSENAJ), Πανταζή, Ρόκκος, Κωστόπουλος, Αλπέντζος, Κοκώνης Κ., Παναγιωτόπουλος, Τσεκούρας, Ράπτης (78΄Αυδης), Σπυριλιώτης.