Εκτός έδρας ισοπαλία για την ΑΕΜ με τον Άρη Φιλιατων (vid)

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

 

Εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 για την ΑΕΜ κόντρα στον Άρη Φιλιατών για την 2η αγωνιστική των μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές ανάμεσα στις δυο ομάδες, με εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τους δυο προπονητές στο τέλος να δηλώνουν ότι η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Η ΑΕΜ κατάφερε να προηγηθεί το 29΄σε φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων. Γυριστό ψηλοκρεμαστό σουτ του Κράνη με τη μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι, απομάκρυνση της μπάλας με τον Ζαβιτσάνο να βγάζει τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά ο Κράνης να την στέλνει στην αριστερή γωνιά του Καρδάνη.

Στο 57΄θα έρθει η ισοφάριση για την ομάδα του Άρη Φιλιατων. Εκτέλεση φάουλ στην κάρδια της περιοχής, γυριστό σουτ πάνω στην κίνηση του Ρούμπη και 1-1.

Δυο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90΄η ΑΕΜ θα χάσει μεγάλη ευκαιρία με τον Αυτζή να μπει και πάλι μπροστά στο σκορ, όταν το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Καρδάνη.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Αθανασόπουλου στο 15΄με τις πληροφορίες να αναφέρουν ράγισμα στον αστράγαλο.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Μεσολογγίου την Τετάρτη 24/5 στην Καστοριά κόντρα στην Αστραπή Μεσοποταμιάς.

Διαιτητής: Πέτσας (Τρικάλων)

Βοηθοί: Λεωνίδας – Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων)

Άρης Φιλιατών (Δημήτρης Μουρούτης): Καρδάνης, Μητσέλος, Παπανδρέου, Γιοβάνης, Ρούμπης, Ιωακειμίδης, Πασχάλης, Μαντζούκης, Δανδάκης, Κάσο, Γώγος.

ΑΕ Μεσολογγίου (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Δουλιώτης, Παλιάτσας, Ζαβιτσάνος, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αύτζης, Πιστιόλης, Τριφιάτης (85΄Βαρούχος), Κράνης, Μιχαλόπουλος, Αθανασόπουλος (15΄λ.τ Γαβρίνας) .