Νίκη πρόκριση στο κύπελλο Αιτωλοακαρνανίας για την ΑΕΜ

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

Νίκη και πρόκριση για την ΑΕΜ το μεσημέρι της Τετάρτης στο γήπεδο Παπαδατών, οπού για την 1η φάση του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας επιβλήθηκε με σκορ 0-2 επί του ΑΟ Ζευγαρακίου.

Η ομάδα του Βασίλη Παστρωμά η οποία παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα λογω τραυματισμών αλλά και του παιχνιδιού του Σαββάτου για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής εντός έδρας (γήπεδο Αιτωλικού) κόντρα στην ΑΕΡ Αφάντου, πήρε τη νίκη χάρη σε τέρματα του νεαρού Κώστα Βαρούχου στο 75΄και του Σάκη κράνη δυο λεπτά αργότερα.

Η ομάδα του Μεσολογγίου περνάει αυτόματα στην 3η φάση του θεσμού, καθώς για την 2η φάση θα πραγματοποιηθεί μόλις ένα παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στον Απόλλων Δοκιμίου και τον Αμβρακικό Λούτρου.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τάκος, Ροδάτος και Ζαχαράτος.

ΑΟ Ζευγαρακίου (Σπύρος Μπούρδος) Ρόκκος, Κουλουκουρας, Καλλιακμάνης, Χαραλάμπους, Προβίδας, Παντής, Μπανάκας Σ. (86΄Κρέτσης), Καμζέλας (66΄Μπανάκας Ν.), Παπαδόπουλος, Πελεκάνος, Κούστας (83΄Ζωγράφος).

ΑΕ Μεσολογγίου (Βασίλης Παστρωμάς) Μάντης, Μανέτας, Κάκκος, Τασσός, Κακιώνης, Αυτζής, Βαρούχος, Χαλαζιάς, Πασπαλιάρης (72΄Γκασούκας), Κράνης (79΄Κουφός), Πλαστήρας.