Πήρε το ντέρμπι και προχωράει η ΑΕΜ

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου


Σπουδαία νίκη για την ΑΕ Μεσολογγίου τόσο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά που απέδρασε από το Νεοχώρι χάρη σε δυο τέρματα των Γκάτση στο 35΄και του Βαβάτσικου στο 43΄.

Μαεστρικό στήσιμο της ομάδας από τον Βασίλη Ξανθόπουλο, που παρακολούθησε το παιχνίδι εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τιμωρίας, που παρ όλα τα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών, και την αναγκαστική αλλαγή στο 58΄ του Βαβάτσικου που λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρούσε ζήτησε αλλαγή κατάφερε να πάρει την νίκη.

Το φιλμ του αγώνα:

7΄ Σέντρα Λαγού ο Αποστολίδης δεν πιάνει καλά την κοντινή κεφαλιά και η μπάλα περνάει άουτ.

13΄ Φάουλ του Κρούτη η μπάλα πέρασε άουτ.

27΄ Γύρισμα Λαγού ο Τσάμης δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

35΄ Γκολ. Ο Νικολόπουλος κλέβει τη μπάλα στο κέντρο, προχωράει και πιάνει το δυνατό σουτ που διώχνει ο Ζέρβας και η μπάλα καταλήγει στο Γκάτση που από κοντά κάνει το 0 – 1.

39΄ Φάουλ Καρύμπα κεφαλιά του Τσάμη περνάει άουτ.

40΄ Γκολ. Λάθος στο κέντρο από τους παίκτες του Ομήρου ο Βαβάτσικος παίρνει τη μπάλα, περνάει όλους τους αντιπάλους που βρήκε μπροστά του και με κοντινό πλασέ κάνει το 0 – 2.

43΄ Μπάσιμο του Αποστολίδη από αριστερά και γύρισμα στον Καβαλιέρη που πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι αλλά πλάσαρε παράλληλα στην εστία.

45΄ Αντεπίθεση για τον Όμηρο με τρεις παίκτες εναντίον ενός, όμως ο Λαγός δεν πασάρει στον ξεμαρκάριστο Καβαλιέρη, αλλά σουτάρει πάνω στον αμυντικό.

48΄ Σουτ του Κρούτη απέκρουσε ο Ζέρβας.

53΄ Φάουλ του Καρύμπα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δουλιώτης.

55΄ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Καρύμπα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι.

58΄ Ο Γιάννης Πασπαλιάρης βγαίνει στην αντεπίθεση και πιάνει το σουτ που αποκρούει ο Ζέρβας.

70΄ Κάθετη Αγγέλη στο Λαγό που βγαίνει τετ α τετ με το Δουλιώτη, όμως προσπαθεί να τον περάσει και ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Μ. έδιωξε σε πλάγιο.

71΄ Σέντρα Καρύμπα κεφαλιά του Γατσώρη πέρασε άουτ.

75΄ Σέντρα του Καβαλιέρη κεφαλιά του Σεραφίγγου περνάει άουτ.

80΄ Απευθείας κόρνερ του Καρύμπα διώχνει στο πρώτο δοκάρι ο Δουλιώτης.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ζέρβας, Μπαλαούρας, Τσιρώνης, Γατσώρης, Βαλτογιάννης Κ. (60΄ Αγγέλης), Τσάμης, Λαγός, Σαμψώνας (46΄ Σεραφίγγος), Αποστολίδης (78΄ Στραβοδήμος), Καρύμπας, Καβαλιέρης.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δουλιώτης, Πασπαλιάρης Ι. (87΄ Μακρής), Αντωνόπουλος, Γαρούφης, Δερβίσης, Πέκεζ, Νικολόπουλος (77΄Ντζιμάνης), Γκάτσης, Γαβρίνας, Βαβάτσικος (58΄ Θεοδωρίδης), Κρούτη.