Έναρξη προετοιμασίας.. εν αναμονή αφίξεων στην ΑΕΜ

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου


Με προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το εντός έδρας παιχνίδι της 19η αγωνιστικής κόντρα στην Δόξα Καινουρίου.

Αρκετές οι απουσίες στην προπόνηση της Τρίτης για τον Βασίλη Ξανθόπουλο που για διαφορετικούς λόγου είδε να μην προπονούνται οι Βαβάτσικος, Πέκεζ, Ρούσσης, Δουλιώτης, αποθεραπεία είχε το σημερινό πρόγραμμα για τον πρώτο σκορ της ομάδας και του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα με 17 τέρματα Βαγγέλη Γκάτση.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Θανάση Μιχαλόπουλου, που μέρα με την μέρα ανεβάζει ρυθμούς εντάσεις στο πρόγραμμα του χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις.

Όπως ήταν φυσιολογικό μετά την αποχώρηση του Κρούτη από την ομάδα για προσωπικούς λόγους όπως ενημερωθήκατε χθες, οι κανονιέρηδες ήρθαν σε επαφές για την κάλυψη του κενού που δημιουργείτε με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πολύ πιθανόν το επόμενο διήμερο να έχουμε και ανακοινώσεις..

Το μόνο που έχει διαρρεύσει και μπορούμε να πούμε προς το παρόν είναι, ότι ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Αγρινιώτη τεχνικού, και έχει ξανά φορέσει την φανέλα με το κανόνι στο στήθος.

Επιμέλεια : Μιχάλης Δημητρίου