ΑΕΜ: Πήρε το τρίποντο απέναντι στο Καινούργιο και συνεχίζει !

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου


Εύκολη επικράτηση με 3-0 για την ΑΕΜ επί της Δόξας Καινουρίου για την 19η αγωνιστική το απόγευμα του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με αέρα και ψιλόβροχο κατά διαστήματα, πραγματοποιήθηκε η αναμετρήσει μεταξύ των δυο ομάδων, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν με κάτω την μπάλα και καλό ποδόσφαιρο να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά τα καρέ του Ευθυμίου, και του φιλοξενούμενους να προσπαθούν να κλείσουν τους χώρους στην άμυνα και να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία στην κόντρα.

Το σκορ θα ανοίξει στο 41΄ο Νικολόπουλος με όμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, για να έρθει στο 51΄ο Γκάτσης με πλασέ να κάνει το 2-0, και να σημειώνει το 18 τέρμα του στο πρωτάθλημα. Το τελικό σκορ θα διαμορφώσει με πέναλτι ο Γαβρίνας, που είχε και δυο δοκάρια στο παιχνίδι, στο 16΄με σουτ, και στο 72΄με κεφαλιά.

Το φιλμ του αγώνα:

16΄μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ, σουτ του Γαβρίνα στο οριζόντιο δοκάρι του Ευθυμίου και θα απομακρύνουν οι αμυντικοί.

19΄σουτ για τους φιλοξενούμενους με τον Στρεμμένο, μπλοκάρει χωρίς δυσκολία ο Δουλιώτης.

21΄εκτέλεση κόρνερ με τον Γαβρίνα από αριστερά, η μπάλα θα βρει στο χέρι του Γκορόγια μέσα στην περιοχή, με  τον κ. Διώτη να δείχνει παίζεται, έντονες οι διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

24΄σουτ του Γαβρίνα μέσα από την μικρή περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει σε αμυντικό και καταλήγει κόρνερ.

29΄σουτ του Νικολόπουλου, μπλοκάρει χωρίς δυσκολία ο Ευθυμίου.

41΄γκοολ για την ΑΕΜ, καλοζυγισμένο σουτ έξω από την περιοχή του Νικολόπουλου με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί παράθυρο της εστίας.

51΄γκοολ για την ΑΕΜ, εναλλαγή της μπάλας από Γαβρίνα και Γκάτση, με τον τελευταίο να μπαίνει στην περιοχή με πλασέ θα κάνει το 2-0.

69΄κορνερ του Βαβάτσικου από δεξιά, πρώτη κεφαλιά Ντζιμάνη, δεύτερη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Γαρούφη άουτ.

72΄δευτερο δοκάρι στο παιχνίδι για την ΑΕΜ και πάλι με τον Γαβρίνα, εκτέλεση φάουλ του Βαβάτσικου, κεφαλιά ψαράκι που Γαβρίνα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας.

79΄γκοολ για την ΑΕΜ με πέναλτι, ανατροπή του Γαβρίνα μέσα στην περιοχή από τον Γκορόγια, με τον κ. Διώτη να δείχνει την άσπρη βούλα, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Γαβρίνας και θα κάνει το 3-0, που θα είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Διώτης, Κωσταράς, Τόλης.

ΑΕΜ: (Β. Ξανθόπουλος) Δουλιώτης (85΄Κοντογεώργος), Θεοδωρίδης, Μπαρμπαρούσης (61΄Βαβάτσικος), Γαρούφης, Δερβίσης, Πέκεζ (61΄Ντζιμάνης), Πασπαλιάρης, Γκάτσης, Γαβρίνας, Νικολόπουλος, Αντωνόπουλος.

ΔΟΞΑ: (Μακρής) Ευθυμίου, Σούζα (85΄Κουτσολάμπρος),Κωνσταντίνου, Μπισπίκης, Γκορόγιας, Σαλμάς, Στρεμμένος (73΄Καρρόπουλος), Τζωρτζόπουλος Δ (54΄Μακρής), Τσίρκας, Τζωρτζόπουλος Σ, Μάκος.

Επιμέλεια:Μιχάλης Δημητρίου