Με στόχο να διατηρήσει την πρώτη θέση στο Θέρμο

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου


Φωτο από την προπόνηση της Πέμπτης

Με στόχο την νίκη που θα την διατηρήσει στην πρώτη θέση θα μεταβεί αύριο στο Θέρμο η ΑΕΜ, που για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τον Νέο Θέρμιο Απόλλων.

Η ομάδα του Γιώργου Γιάκου και του Αλέξανδρου Κοντού αποτελεί αναμφισβήτητα την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος καθώς βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 35 βαθμούς, χαρακτηριστικό είναι ότι η ομάδα του Απόλλων είναι αήττητη τις τελευταίες 10 αγωνιστικές, ενώ καμία από τις πρωτοπόρες ομάδες (Όμηρος – Ναυπακτιακός και Φλόγα ) του πρωταθλήματος, δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να φύγει νικήτρια από το γήπεδο του Θέρμου.

Από την άλλη ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους τιμωρημένους Πασπαλιάρη Γιώργο και Νικολόπουλο, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Θεοδωρίδη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και όλοι την εβδομάδα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Συγκέντρωση από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ζήτησε από τους παίκτες του ο Αγρινιώτης τεχνικός, με την προπόνηση της Πέμπτης να περιλαμβάνει δίτερμα και τελειώματα φάσεων.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου