Εύκολο μεσημέρι για την ΑΕΜ απέναντι στην Ακαδημία

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

 

Εύκολο μεσημέρι για την ΑΕΜ που για την 24η αγωνιστική υποδέχθηκε στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου την ομάδα της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου την οποία νίκησε με σκορ 6-0.

Πλήρης κυριαρχία καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού από τους παίκτες του Βασίλη Ξανθόπουλου που έκλεισαν στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους και κατάφεραν να σημειώσουν από τρία τέρματα σε κάθε ημίχρονο.

Από την άλλη οι παίκτες του Δημητρη Ξηρού με εμφανή τα σημάδια κόπωσης από τον αγώνα μεσοβδόμαδα κόντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα, δεν μπόρεσαν να προβάλουν αντίσταση απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, ενώ αναγκάστηκαν από το 34΄να αγωνιστούν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντζελέπης, ενώ ο νεαρός τεχνικός της Ακαδημίας προχώρησε και σε δυο αναγκαστικές αλλαγές στο 30΄στην θέση του Παπουστόπουλου ο Μάνθος, που στο 46΄θα αντικατασταθεί από τον Αποστολόπουλο.

Ξεχωριστό σημείο στον αγώνα, η χρησιμοποίηση από τον Βασίλη Ξανθόπουλο του 17χρονου Βαλή και του 16χρονου Ρούσση που αμφότεροι προέρχονται από τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

9΄σεντρα του Βαβάτσικου στο δεύτερο δοκάρι, πλασέ Γαβρίνα, με τα πόδια θα απομακρύνει ο Μπράτσικας.

19΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου, αποκρούει εντυπωσιακά στην γωνία του ο Μπράτσικας, το ριμπάουντ από τον Γκάτση που θα σημείωση το τέρμα, αλλά θα έχει υποδεχθεί νωρίτερα σε θέση οφσάιντ.

26΄γκοολ, μπαλιά στην πλάτη της άμυνας με αποδεκτή τον Γαβρίνα, σουτ και 1-0.

28΄γκοολ, σέντρα του Μαντζάνα από δεξιά στην καρδία της άμυνας, με εντυπωσιακό σουτ ο Γκάτσης θα κάνει το 2-0.

34΄δευτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Ντζελέπη σε μαρκάρισμα πάνω στον Μιχαλόπουλο που έβγαινε στην αντεπίθεση.

42΄γκοολ, εκτέλεση κόρνερ του Βαβάτσικου με κομπίνα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, σουτ Μιχαλόπουλου με την μπάλα να κοντράρει σε σώμα αμυντικού και να καταλήγει στα δίχτυα 3-0.

58΄σουτ του Μαντζάνα, ασταθής απόκρουση του Μπράτσικα, πλασέ Μιχαλόπουλου με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

70΄γκοολ, σέντρα του Θεοδωρίδη από δεξιά, κεφαλιά Μιχαλόπουλου και 4-0.

72΄γκοολ, σέντρα Βαβάτσικου από αριστερά, πλασέ πάνω στην κίνηση του Γκάτση και 5-0.

80΄σουτ του Μιχαλόπουλου από πλεονεκτική θέση, εκπληκτική απόκρουση του Μπράτσικα με τον παραλίγο σκορ να δίνει ιπποτικά το χέρι του στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων για την απόκρουση.

90΄γκοολ, εκτέλεση κόρνερ του Βαβατσικού στο πρώτο δοκάρι, με προβολή ο Γαβρίνας θα σημείωση το τελικό 6-0.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Στυλιαρας, Κασσαβέτης και Ροδάτος.

ΑΕΜ: (Βασίλης Ξανθόπουλος)Κοντογεώργος, Πέκεζ, Αντωνόπουλος (65΄Βαλής), Γαρούφης (46΄Κοκώνης), Θεοδωρίδης, Ντζιμάνης, Μαντζάνας (70΄Ρούσσης), Γκάτσης, Γαβρίνας, Βαβάτσικος, Μιχαλόπουλος.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: (Δημήτρης Ξηρός) Μπράτσικας, Κοκόρης, Διαμαντόπουλος, Παπουτσόπουλος (λ.τ 30΄Μάνθος λ.τ 46΄Αποστολόπουλος),Ντζελέπης, Μαντέλος, Πασπαλιάρης, Παναγιωτόπουλος Α, Κράνης, Κατσαβός, Κούστας (68΄Παναγιωτόπουλος Χ).

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου