«Καθάρισαν» στο δεύτερο μέρος οι Κανονιέρηδες !

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

Φωτο αρχείου

Η Α.Ε. Μεσολογγίου ξεπέρασε το πιο δύσκολο εμπόδιο που είχε τις τελευταίες αγωνιστικές κερδίζοντας στο Αγγελόκαστρο με 2 - 0 και πλέον φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να χάσει την κορυφή της βαθμολογίας και τη διαφορά που έχει για τα μπαράζ.

Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, που έκλεισε χωρίς τέρματα και "καθάρισε" τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο.

Μεγάλες επεμβάσεις για ένα ακόμα παιχνίδι του Αχελώου από το Βασίλη Κλιάφα που σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις έβγαλε σίγουρα γκολ.

Η Α.Ε.Μ. μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε ευκαιρίες να προηγηθεί, όμως οι γηπεδούχοι αντιστάθηκαν. Γαβρίνας, Βαβάτσικος, Πασπαλιάρης και Αντωνόπουλος είχαν τις φάσεις, όμως η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι και προηγήθηκαν στο 55΄ με το Γιώργο Πασπαλιάρη, που είχε ανέβει σε εκτέλεση κόρνερ.

Τα πάντα κρίθηκαν ουσιαστικά στο 70΄ όταν ο Γαβρίνας με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κλιάφα και έκανε το 0 - 2.

Το τελικό σκορ διατήρησε την Α.Ε.Μ. στην κορυφή με 65 βαθμούς, ενώ ο Αχελώος έμεινε στην 9η θέση με 29 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα

Ο Μιχαλόπουλος πασάρει στο Γαβρίνα που από πλάγια αριστερά στη γωνία της περιοχής σουτάρει στην απέναντι γωνία με τον Κλιάφα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Φάουλ του Βαβάτσικου ο Γιώργος Πασπαλιάρης πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Κλιάφα.

19΄ Φάουλ του Βαβάτσικου περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι.

24΄ Φάουλ του Βαβάτσικου από μακρυά, ο Πασπαλιάρης πετάγεται αλλά δε βρίσκει τη μπάλα που έχει πορεία προς τα δίχτυα, όμως ο Κλιάφας πέφτει και διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

25΄ Σέντρα του Μιχαλόπουλου από αριστερά ο Πασπαλιάρης πιάνει την κεφαλιά και ο Κλιάφας διώχνει.

33΄ Ο Βαβάτσικος περνάει κάθετη πάσα στο Γαβρίνα που πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το δοκάρι.

35΄ Μακρινό σουτ του Αντωνόπουλου φεύγει ελάχιστα άουτ.

36΄ Σουτ του Καραλή από πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή φεύγει ψηλά άουτ.

53΄ Σέντρα του Γαρούφη ο Γκάτσης μέσα από την περιοχή σουτάρει αλλά η μπάλα κοντράρει σε σώματα παικτών του Αχελώου.

55΄ Γκολ. Ο Μιχαλόπουλος εκτελεί με πάσα το κόρνερ στο Βαβάτσικο και αυτός με πάσα βρίσκει το Γιώργο Πασπαλιάρη που από κοντά κάνει το 0 - 1.

63΄ Σουτ του Δερβίση αποκρούει ο Κλιάφας.

70΄ Γκολ.Ο Γαβρίνας με σουτ μέσα από την περιοχή στέλνει τη μπάλα να βρει στο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα για το 0 - 2.

78΄ Σουτ του Τσιμπούκα αποκρούει ο Δουλιώτης.

81΄ Σέντρα Βαβάτσικου κεφαλιά Γκάτση περνάει άουτ.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Χρήστος Βασιλείου): Κλιάφας, Ρόκκος, Μπούρος (74΄ Σαγάνας), Ξανθόπουλος, Κωνσταντίνου, Τσιμπούκας, Βαγενάς, Τζαμαλής, Αριστόπουλος, Καραλής Π., Μήτσος (65΄ Ρουσογιάννης).

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Ξανθόπουλος):
Δουλιώτης, Μακρής, Αντωνόπουλος, Πασπαλιάρης Γ., Γαρούφης (74΄ Κοκώνης), Ντζιμάνης, Μιχαλόπουλος (88΄ Βαλής), Γκάτσης, Γαβρίνας, Βαβάτσικος, Δερβίσης (74΄ Νικολόπουλος).

Παντελής Χατζηστυλιανός

www.olatagoal.gr