Χωρίς προβλήματα κόντρα στο Δοκίμι.. πραγματοποιήθηκε η επανασπορά στο ΔΑΚ Μεσολογγίου !

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο ενωσιακό γήπεδο η προετοιμασία της ΑΕ Μεσολογγίου για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλων Δοκιμίου.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση μετά από πολύ καιρό να μην έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, στις προπονήσεις από την αρχή της εβδομάδας λαμβάνει μέρος και ο Κούσης ο όποιος για προσωπικούς λόγους απουσίαζε για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Συγκέντρωση, πίεση και αγωνιστικότητα από το πρώτο λεπτό ζήτησε από τους παίκτες του για ακόμα ένα παιχνίδι ο Αγρινιώτης τεχνικός, καθώς ξέρει πολύ καλά πως τέτοια παιχνίδια απέναντι σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αντίπαλο κρύβουν εκπλήξεις.

Νίκη που θα τους εξασφάλιση και την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θέλουν στο στρατόπεδο των κανονιέρηδων, που θα έχουν στραμμένο και το βλέμμα τους στο παιχνίδι ανάμεσα σε Φλόγα Παλαιομάνινας και Όμηρο Νεοχωρίου απ όπου θα μάθουν και τον αντίπαλο για την πρώτη αγωνιστική των  play  off.

Ευχαρίστα είναι τα νέα όσο αναφορά την συντήρηση του αγωνιστικού χώρου του ΔΑΚ Μεσολογγίου, με τους υπεύθυνους να πραγματοποιούν χθες την επανασπορά. Όπως είχαμε αναφέρει και σε προγενέστερο ρεπορτάζ, θα γίνει αγώνας δρόμου ώστε η ομάδα να μπορέσει να χρησιμοποίηση το γήπεδο για τους δυο εντός έδρας αγώνες για την δεύτερη φάση των  play  off.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου