Ήττα για την ΑΕΜ στο Νεοχώρι από τον Όμηρο με 2-0

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου


Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η ΑΕΜ το απόγευμα της Κυριακής στο Νεοχώρι από τον Όμηρο για την 2η αγωνιστική των Play-Off.

Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν στο 5΄της αναμέτρησης, εκτέλεση φάουλ του Καρύμπα (σαν κοντινό κόρνερ) με τον Μεταξούλη να τσιμπάει την μπάλα και να κάνει το 1-0.

Η ΑΕΜ παρά την ψυχρολουσία θα προσπαθήσει να αντίδραση, αλλά τόσο ο Γκάτσης όσο και ο Γαβρίνας δεν θα μπορέσουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι στο 48΄ με τον Γκάτση θα χάσουν μια πολύ καλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν το πλασέ του τελευταίου θα μπλοκάρει ο Ζέρβας.

Το δεύτερο τέρμα για τον Όμηρο θα έρθει στο 54΄, απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Καρύμπα με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Δουλιώτη γράφοντας το 2-0.

Από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι θα οπισθοχωρήσουν και θα δώσουν και άλλο χώρο στους φιλοξενούμενους που όμως θα περάσει ανεκμετάλλευτος καθώς τόσο ο Δερβίσης στο 59΄, όσο και ο Βαβάτσικος στο 70΄΄ και ο Πασπαλιάρης στο 72΄ δεν θα μπορέσουν να παραβιάσουν την εστία του Ζέρβα.

Η νίκη του Ομήρου σε συνάρτηση και την νίκη του Ναυπακτιακού, έδωσε μια άγρια ομορφιά στα  Play-Off  καθώς πρώτη είναι η ΑΕΜ με 9 βαθμούς, ακολουθεί ο Όμηρος με 8 βαθμούς, στην τρίτη θέση είναι ο Ναυπακτιακός με 7 βαθμούς και στην τέταρτη η Φλόγα με 3 βαθμούς.

Την επομένη αγωνιστική ημέρα Κυριακή των Βαΐων , η ΑΕΜ φιλοξενείται στο Δοκίμι από την Φλόγα Παλαιομάνινας, ενώ ο Ναυπακτιακός υποδέχεται τον Όμηρο στην Ναύπακτο.

Το φιλμ του αγώνα:

5’ γκοολ, στο πρώτο δοκάρι ο Μεταξούλης χωρίς πίεση τσίμπησε την μπάλα στο φάουλ (σαν κοντινό κόρνερ) του Καρύμπα και ανοίγει το σκορ 1-0.

20’ ο Μιχαλόπουλος κερδίζει φάουλ στο ύψος της περιοχής, το εκτελεί ο Τζιμάνης, σταθερή απόκρουση Ζέρβα.

27’ κεφαλιά Γκάτση σε σέντρα Αντωνόπουλου, διαγώνια πορεία η μπάλα, λίγο άουτ από το δεξιό κάθετο.

33’ συνδυασμός Μιχαλόπουλου – Αντωνόπουλου και κεφαλιά Γκάτση χωρίς πίεση απέναντι απ’ τον Ζέρβα, η μπάλα πάνω απ’ το οριζόντιο.

38’ σέντρα Τζιμάνη, κοντινό πλασέ Γαβρίνα άουτ.

42’ στο σουτ του Καρύμπα πρόλαβε και κόντραρε ο Πασπαλιάρης.

44’ σε βαθιά μπαλιά, ο Λαγός φεύγει καταδιωκόμενος, χάνει το κοντρόλ.

45’ ανέβηκε ο Βαβάτσικος απ’ τον άξονα, κόβει στον Γκάτση, αυτός παρά την προσπάθειά του δεν βρίσκει την μπάλα.

48’ κλασική ευκαιρία, όταν ο Γκάτσης κερδίζει την κόντρα και πλασάρει με το αριστερό, αλλά ο Ζέρβας είναι σε ετοιμότητα.

 54’ γκοολ, ο Καρύμπας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ παραβιάζει την εστία του Δουλιώτη 2-0.

59’ Σωτήρια απόκρουση του Ζέρβα σε σουτ κοντινό του Δερβίση.

70’ βολέ Βαβάτσικου, διώχνει σε πρώτο χρόνο ο Ζέρβας και απομακρύνουν οι αμυντικοί.

72’ την προσπάθεια σε σουτ του Πασπαλιάρη εξουδετερωμένος ο Ζέρβας, ο Αλεξόπουλος όμως στην γραμμή διώχνει σε κόρνερ, ενώ εδώ διαμαρτύρονται έντονα οι φιλοξενούμενοι πως χρησιμοποίησε και το χέρι του.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Στυλιαράς, Τριανταφύλλου, Τσιλίκας.

ΟΜΗΡΟΣ: (Θεοδοσίου) Ζέρβας, Μπαλαούρας, Τσιρώνης (85’ Γατσώρης) Αλεξόπουλος, Κάκκος, Καλύβας, Λαγός, Σαμψώνας, Μεταξούλης (77’ Μοράλες), Καρύμπας (70’ Τσάμης), Καβαλιέρης.

ΑΕΜ: (Ξανθόπουλος) Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Αντωνόπουλος, Πασπαλιάρης Γ., Γαρούφης, Ντζιμάνης, Μιχαλόπουλος (65’ Νικολόπουλος), Γκάτσης, Γαβρίνας (80’ Πασπαλιάρης Ι.), Βαβάτσικος, Δερβίσης.