Λευκή ισοπαλία για Φλόγα Παλαιομάνινας και ΑΕΜ

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου


Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες κυνήγησαν ως το τέλος τη νίκη, Φλόγα Παλαιομάνινας και Α.Ε. Μεσολογγίου αναδείχτηκαν ισόπαλες με 0 – 0. Στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Δοκιμίου οι δύο ομάδες έκαναν φάσεις, είχαν τις ευκαιρίες τους, όμως μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες φωνάζουν για περιπτώσεις πέναλτι. Με το αποτέλεσμα αυτό η Α.Ε.Μ. ισοβαθμεί στην κορυφή (είναι καλύτερη στην ισοβαθμία) με το Ναυπακτιακό με 10 βαθμούς, ενώ η Φλόγα έχει 4 βαθμούς.

Η Α.Ε.Μ. απείλησε πρώτη με το Μιχαλόπουλο και το Γαρούφη να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες. Στη συνέχεια η Φλόγα πήρε μέτρα στο γήπεδο, έκανε φάσεις με κλασικότερη την κοντινή κεφαλιά του Κόκκαλη στο 42΄, που απέκρουσε ο Δουλιώτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο το γήπεδο έγινε ακόμα πιο βαρύ, αφού κατά διαστήματα έβρεχε και οι δύο τερματοφύλακες δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Ο Δουλιώτης στο 81΄ δήλωσε «παρών» διώχνοντας στη γωνία το σουτ του Τζουλιάνο και στη συνέχεια η Φλόγα διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι στο 84΄ και στο 91΄ και η Α.Ε.Μ. για ένα στο 87΄. Η Φλόγα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μικελάτου.

Το φιλμ του αγώνα

Φάουλ του Μιχαλόπουλου διώχνει εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ ο Ρόκκος. Ο Βαβάτσικος εκτελεί το κόρνερ και ο Γαρούφης με κοντινή προβολή στέλνει τη μπάλα πάνω από το δοκάρι. 

Σουτ του Νούλα έξω από την περιοχή φεύγει άουτ.

Ο Καλοκαίρης κλέβει τη μπάλα, φτάνει στο ύψος της περιοχής από δεξιά

και σουτάρει ελάχιστα άουτ.

11΄ Κόρνερ Μικελάτου ο Κουρσάρης πιάνει το σουτ, ο Δουλιώτης διώχνει και ο Αντωνόπουλος απομακρύνει, αλλά η μπάλα καταλήγει στον Κοντοπάνο που μέσα από την περιοχή σουτάρει άουτ.

14΄ Σέντρα Αντωνόπουλου από αριστερά ο Γκάτσης πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.

19΄ Φάουλ του Καντάνη με πάσα στο Μικελάτο που σουτάρει και διώχνει στη δεξιά του γωνία σε κόρνερ ο Δουλιώτης.

32΄ Ο Μιχαλόπουλος μπαίνει από αριστερά στην περιοχή και φτάνει σε θέση βολής αλλά τον κοντράρει ο Ζαχαράκης και μαζεύει ο Ρόκκος.

34΄ Φάουλ του Μικελάτου έφυγε άουτ.

35΄ Σέντρα Κοντοπάνου κεφαλιά Μικελάτου περνάει άουτ.

42΄ Σέντρα του Τραγουλιά από αριστερά κεφαλιά πάσα του Νούλα στον Κόκκαλη που κάνει αμαρκάριστος την κοντινή κεφαλιά, αλλά αποκρούει ο Δουλιώτης.

57΄ Κόρνερ Νούλα κεφαλιά του Μικελάτου πάνω από το δοκάρι.

61΄ Σέντρα Θεοδωρίδη σουτ Δερβίση φεύγει άουτ.

63΄ Μακρινό σουτ του Μικελάτου έφυγε άουτ.

72΄ Σέντρα του Αντωνόπουλου από αριστερά, ο Γκάτσης πιάνει το σουτ αλλά η μπάλα φεύγει πάνω από το δοκάρι.

81΄ Σέντρα Μικελάτου από δεξιά ο Κοκώνης διώχνει με κεφαλιά, αλλά η μπάλα φτάνει στον Τζουλιάνο που σουτάρει και διώχνει στη δεξιά του γωνία ο Δουλιώτης σε κόρνερ.

84΄ Γέμισμα του Καντάνη στον Ξευγένη που πέφτει μέσα στην περιοχή και η Φλόγα ζητάει πέναλτι.

87΄ Λάθος του Ζαχαράκη ο Γκάτσης μπαίνει στην περιοχή ο Καλοκαίρης κάνει την προβολή και η μπάλα φεύγει με την Α.Ε.Μ. να ζητά πέναλτι.

90΄ Ο Κουρσάρης προλαβαίνει πριν ο Μιχαλόπουλος γίνει απειλητικός μετά από πάσα του Θεοδωρίδη.

91΄ Η Φλόγα ζητάει πέναλτι για μαρκάρισμα πάνω στο Μικελάτο.

93΄ Ο Μικελάτος αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Θωμάς Καρτσακλής): Ρόκκος, Καλοκαίρης, Τραγουλιάς (88΄ Γιαννακάς), Ζαχαράκης, Κουρσάρης, Καντάνης, Νούλας (65΄ Ξευγένης), Μακρής (80΄ Τζουλιάνο Μούτσα), Κόκκαλης, Μικελάτος, Κοντοπάνος.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Αντωνόπουλος, Πασπαλιάρης Γ. (87΄ Πέκεζ), Γαρούφης (66΄ Κοκώνης), Ντζιμάνης, Μιχαλόπουλος, Γκάτσης, Πασπαλιάρης Ι. (80΄ Νικολόπουλος), Βαβάτσικος, Δερβίσης.

www.olatagoal.gr