Μόνο νίκη θέλει η ΑΕΜ κόντρα στη Φλόγα


Χαλάρωμα και αποκατάσταση περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης για του παίκτες της ΑΕΜ ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την Φλόγα Παλαιομάνινας για την 4η αγωνιστική των play-off  στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου στις 4 η ώρα.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι τον τραυματία Γαρούφη που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι της Κυριακής μετά από χτύπημα που δέχθηκε στον αυχένα.

Στον αντίποδα ο έτερος τραυματίας του προχθεσινού αγώνα Γιώργος Πασπαλιάρης αναμένεται να είναι στην διάθεση του Αγρινιώτη τεχνικού καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στον ώμο δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.

Στην προπόνηση όπως προαναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση πήρε μέρος και Δήμος Γαβρίνας, με τον Μεσολογγίτη επιθετικό να υπολογίζεται για το αυριανό σημαντικό παιχνίδι, με τους κανονιέρηδες να θέλουν επιτακτικά μετά από δυο αγωνιστικές το τρίποντο της νίκης.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr