Έναρξη προετοιμασίας σε ήπιους τόνους για την ΑΕΜ

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου


Σε χαλαρούς ρυθμούς που περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους αγωνιστήκαν με δρομικές ασκήσεις, και παιχνίδια με την μπάλα σε μικρό χώρο για όσους δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό περιελάμβανε η πρώτη προπόνηση για την ΑΕΜ ενόψει του «τελικού» της Κυριακή στο ΔΑΚ Μεσολογγίου με την ομάδα του Όμηρου Νεοχωρίου για την 6η και τελευταία αγωνιστική των  play-off.

Όπως έχουμε γράψει από την Κυριακή και μετά την ήττα από τον Ναυπακτιακό Αστέρα, η ομάδα του Μεσολογγίου θέλει νόμο την νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο αυτή την στιγμή της βαθμολογίας ομάδα του Νεοχωρίου, ώστε να είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο για την επομένη φάση των μπαράζ για την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία.

Τρεις απουσίες μέτρησε σήμερα ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Ξανθόπουλος, καθώς έλειπαν για διαφορετικούς λόγους οι Δουλιώτης, Πασπαλιάρης Γιάννης και ο νεαρός Καβαλλάρης.

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις τόσο της ομάδας αλλά και του φίλαθλου κόσμου από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας μετά το πρώτο παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική τον  play-off  κόντρα στον Ναυπακτιακό, καθώς βλέπουν ότι η ομάδα σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος παρουσιάζει σημεία κόπωσης.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου