×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/Galleries/15DAKMES
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Έτοιμο το ΔΑΚ Μεσολογγίου ενόψει του ντέρμπι (Photo – video)

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου


Ολοκληρώθηκαν σήμερα το απόγευμα οι εργασίες στο κεντρικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου ώστε να είναι έτοιμο για το αυριανό ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕ Μεσολογγίου και Όμηρο Νεοχωρίου.

Όπως έχουμε γράψει κατά καιρούς οι εργασίες συντήρησης του αγωνιστικού χώρου έχουν ξεκινήσει ουσιαστικά εδώ και δυο μήνες 19/2 με το αποτέλεσμα παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και κωλυσιεργίες, χάρη στην καθημερινή επίβλεψη και αυταπάρνηση του Γρηγόρη Φράγκου να είναι κάτι παραπάνω από πολύ καλό.

Να αναφέρουμε ότι εκτός από την όποια συνεισφορά του δήμου Μεσολογγίου, καταλυτικό ρολό στην ολοκλήρωση των εργασιών έπαιξε η συνεισφορά της ΑΕΜ.

Εκτός από τον αγωνιστικό χώρο, παρεμβάσεις έγιναν και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όπου κόπηκαν χόρτα που σε κάποια σημεία έφταναν και το ένα μέτρο, ενώ κουρεύτηκε και βοηθητικό γήπεδο καθώς πριν μερικές μέρες δεν θύμιζε σε τίποτα εκτός από τα γκολπόστ ότι πρόκειται για γήπεδο ποδόσφαιρου.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

  

 {gallery}15DAKMES{/gallery}