ΑΕΜ: Έτοιμη για την έναρξη των play-off.. πιστή για θετικό αποτέλεσμα!

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

 

Με προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η προετοιμασίας της ΑΕ Μεσολογγίου για την 1η αγωνιστική των play-off  για την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Μεσολογγίου καλείται την Κυριακή στις 5 η ώρα το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Κομποτίου της Άρτας να βρεθεί αντιμέτωπη με την ομώνυμη ομάδα του Σκουφά (πρωταθλήτρια Άρτας) για την πρώτη στροφή του μίνι πρωταθλήματος.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, με το μόνο πρόβλημα να εστιάζεται στην χρησιμοποίηση στο αρχικό σχήμα του Γαρούφη, με τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό στις τελευταίες προπόνησης να ακολουθει συντηρητικό πρόγραμμα λόγω μικροενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Πίστη για θετικό αποτέλεσμα επικρατεί στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Αιτωλοακαρνανίας, με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ να μην είναι μόνοι τους στην προσπάθεια αυτή, καθώς αναμένεται αρκετός κόσμος από το Μεσολόγγι και τις γύρω περιοχές (μεμονωμένα) να βρεθεί το απόγευμα της Κυριακής στην Άρτα ώστε να παρακολουθήσει το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Έμφαση στην αμυντική και επιθετική λειτουργιά της ομάδας και τα στημένα έδωσε στην τελευταία προπόνηση ο Βασίλης Ξανθόπουλος, που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του, καθαρό μυαλό και υπομονή στο παιχνίδι, καθώς γνωρίζει ότι η ομάδα του θα βρει απέναντι της μια ομάδα που ξέρει να αμύνεται πολύ καλά.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου