Είναι βαριά η φανέλα ΚΥΡΙΟΙ ξυπνήστε πριν είναι πολύ αργά..

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

 

Δεν πίστευαν στα μάτια τους χθες Τετάρτη όσοι παραβρέθηκαν στο ενωσιακό γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΜ και την Φλόγα Παλαιομάνινας.

Στον αγωνιστικό χώρο υπήρχε μόνο μια ομάδα αυτή των φιλοξενούμενων που από το πρώτο ως και το τελευταίο λεπτό είχαν τον απόλυτο έλεγχο..

Από την άλλη ότι και να πει κάνεις είναι λίγο, το μόνο που μαρτυρούσε ότι υπάρχει και άλλη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο ήταν οι έντεκα φανέλες με το κανόνι στο στήθος τίποτε άλλο.

Μια ομάδα χωρίς τέλος και αρχή, κλεισμένη στο μισό γήπεδο και τους αμυντικούς να διώχνουν την μπάλα όπου φύγει λες και ήταν ατομική βόμβα..

Είπαμε ότι φετινή χρονιά είναι μια δύσκολη και μεταβατική χρονιά για την ΑΕ Μεσολογγίου χωρίς υψηλούς στόχους, αλλά όχι αυτό που βλέπουμε τις τελευταίες αγωνιστικές..

Που είναι αυτή η σπιρτάδα, ο τσαμπουκάς με την καλή έννοια, ο ποδοσφαιρικός εγωισμός που έβγαζε η ομάδα μέχρι πριν λίγους μήνες.. Τι έχει αλλάξει και οι προπονήσεις γίνονται παρουσία λιγοστών ατόμων..

Κύριοι (διοίκηση – προπονητές – ποδοσφαιριστές) η φανέλα της ΑΕΜ είναι πολύ βαριά για να μπορέσει να αντέξει και στο μέλλον ανάλογες εμφανίσεις..

Αν κάποιοι θεωρούν ότι κάνουν χάρη με το να είναι φέτος μέλη αυτής της ομολογουμένως δύσκολης προσπάθειας που γίνεται, καλό θα είναι να καταλάβουν ότι Πλανώνται πλάνην οικτράν..

Το παιχνίδι το προσεχές Σάββατο στο Καινούργιο είναι τελικός με την ομάδα να θέλει μόνο την νίκη για να ξεκολλήσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας..

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο υπήρξε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας χθες, με το βάρος να πέφτει στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.