Πολλά τα προβλήματα.. στόχος όμως μόνο η νίκη για την ΑΕΜ

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

 

Με προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η προετοιμασία της ΑΕΜ για το κομβικής σημασίας εντος έδρας παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟ Καλυβίων.

Τα προβλήματα πολλά για ένα ακόμα παιχνίδι που αντιμετωπίζει το τεχνικό τιμ, με τους Καβαλλάρης, Φούντας να είναι εκτός λόγω τραυματισμών, ο Πέκεζ απουσιάζει εκτός Ελλάδας, Βλαχογιάννης, Πλαστήρας, Ναούμης αντιμετωπίζουν και αυτοί προβλήματα τραυματισμών και την τελευταία στιγμή θα αποφασίζεται η συμμετοχή κάποιον εξ αυτών στην δεκαοχτάδα, ενώ δεν υπολογίζονται και ο Ρισβάς που έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρίσει, καθώς και ο Νικολόπουλος ο όποιος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Στον αντίποδα κανονικά θα είναι στην διάθεση της ομάδας οι Στριμμένος και Ρασμίλ, καθώς και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο 28χρονος Πατρινός επιθετικός Γιάννης Σταθόπουλος, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι.

Εντείνονται καθημερινά από την διοίκηση της ομάδας οι προσπάθειες και οι επαφές με μεταγραφικούς στόχους, με την ελπίδα ότι την άλλη εβδομάδα κάποιες από αυτές να έχουν και ευτυχή κατάληξη.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Παναγιωτόπουλος Β. Σούζας και Βασιλόπουλος.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου