Σήμερα το φιλικό με το Λουτρό, έρχονται και ανακοίνωση για την ΑΕΜ

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

 

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι για την φετινή χρονιά θα δώσει σήμερα Σάββατο το απόγευμα στις 5:00 μ.μ στο Λουτρό η ΑΕΜ με αντίπαλο την ομάδα του Αμβρακικού Λουτρού που την φετινή χρονιά θα βρεθεί αντίπαλος της ομάδας του Μεσολογγίου στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας.

Ο Χρήστος Ζαρκαβέλης θέλει να δει την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του μετά τις καθημερινές επίπονες προπονήσεις ενίοτε και δίπλες.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία, με τις προπονήσεις να γίνονται είτε στο ενωσιακό γήπεδο είτε σε ιδιόκτητο γήπεδο που διαθέτη φυσικό χλοοτάπητα, καθώς για ακόμα μια χρονιά η ΑΕΜ η ''πρωτη'' ομάδα της πόλης του Μεσολογγίου και της πρωτεύουσας της Αιτωλοακαρνανίας δεν έχει γήπεδο ούτε για να κάνει προπόνηση με ότι συνεπάγεται αυτό, τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και στο ψυχολογικό κυρίως.

Στα μεταγραφικά, από Δευτέρα αναμένονται ανακοινώσεις τόσο για ανανεώσεις ποδοσφαιριστών όσο και νέες μεταγραφές, με την ομάδα του Μεσολογγίου να έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον πολύπειρο αμυντικό μέσο Βασίλη Ζαχαράκη, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και πάλι μετά χρώματα της ΑΕΜ.